5 ponturi să întreţii flacăra iubirii

1 2 jpg jpeg

1. Recunoştinţa, importantă

Este esenţial ca ambii parteneri să arate recunoştinţă unul faţă de celălalt şi să cultive iubirea care i-a legat. Astfel, ori de câte ori partenerul face ceva pentru tine, nu uita să-i arăţi cât de mult apreciezi acest lucru.

2. Arată încredere

Nu uita că partenerul tău nu este proprietatea ta şi că are nevoie de libertate. Nu încerca să-i controlezi viaţa, ci oferă-i libertatea de care are nevoie. Încrederea este piatra de temelie a unui cuplu. 3. Faceţi-vă timp pentru voi

Viaţa de adult presupune o sumedenie de sarcini de îndeplinit, de la serviciu pâna la grija pentru copii. Însă fii atent ca în toată această vâltoare să nu uiţi să-i acorzi timp şi partenerului tău. Mergeţi un weekend împreună la munte ori la mare. Găsiţi mai des timp daor pentru voi doi.

4. Discutaţi despre ceea ce vă deranjează

De fiecare dată când te deranjează ceva la cel de lângă tine trebuie să ştie şi el acest lucru. Este mai bine să discutaţi, ca pe viitor să evitaţi astfel de probleme. De asemenea, dacă vorbiţi despre absolut orice nu se vor acumula frustrări şi nu vor exista resentimente.

5. Fiţi curioşi

Rutina poate ucide chiar şi cea mai frumoasă poveste de dragoste. Ca să vă feriţi de rutină găsiţi mereu activităţi noi pe care să le faceţi împreună. Mergeţi într-un loc în care n-aţi mai fost sau faceţi dragoste în afara dormitorului.