5 lucruri pe care trebuie să le spui într-o relaţie

1 2 jpg jpeg

Sex? Nu acum, te rog

Dacă nu ai starea de spirit necesară pentru a face acest lucru, nu eşti obligată să răspunzi insistentelor lui. Este ok să îi spui nu. Fă-te auzită atunci când apar astfel de momente. Acesta este un detaliu important pe care nu ar trebui să îl păstrezi doar pentru tine. Nu-i ascunde ceea ce simţi

Eşti într-o relaţie de ceva timp, însă ai cunoscut o altă persoană care te completează din toate punctele de vedere.

Va fi extrem de nedrept nu numai pentru tine, dar şi pentru ceilalţi doi bărbaţi implicaţi.

Când vine vorba de femei, cheltuieli neprevăzute nu pot fi evitate. Dar dacă ai făcut o gaură mare în portofel, mai mult ca niciodată, cel mai bine este ca partenerul tău să ştie. Aceste chestiuni întotdeauna fac diferenţa.

Sunt suparată

Mătuşa lui te-a tachinat pentru modul în care te îmbraci ori prietena fratelui său a făcut-o doar ca să te eneveze? De multe ori, lucrurile pe care le spun şi le fac cei din familia partenerului pot să te facă să te simţi incomod. Nu evita să discuţi cu el despre aceste lucruri. Spune-i ce simţi şi întrebă-l dacă există ceva ce se poate face pentru a salva situaţia.

Am nevoie de spaţiu

Uneori vrei să rămâi un timp singură, dar nu există nicio cale acceptabilă de a spune acest lucru. Asigură-te, ca atunci când ai nevoie de acest spaţiu pentru tine, să îi spui astfel încât să nu trezeşti conflicte cu partenerul tău. Nu uita... el nu are cum să ştie ce simţi dacă tu nu îi spui la momentul potrivit.

Citeşte şi:

Sfaturi pentru o comunicare mai bună în cuplu

Terapia prin comunicare poate trata durerea