5 lucruri care te fac expert în dormitor

1 2 jpg jpeg

Adu ceva nou

Un atu al celor buni la pat este faptul că încearcă mereu să-şi condimenteze viaţa sexuală prin poziţii noi. Sunt persoane creative în pat. Îţi poţi condimenta viaţa sexuală făcând o partidă de amor nu doar în patul din dormitor, ci şi în alte părţi ale casei.

Pune nevoile partenerului pe primul loc

Ceea ce te va face un partener excelent de sex este şi faptul că vei pune nevoile celui de lângă tine pe primul plan, din când în când. Poate fi o partidă rapidă de sex dimineaţa, înainte să plecaţi la serviciu sau în poziţia care-i face plăcere, chiar dacă tu nu te topeşti după ea.

Limbajul trupului contează

Când partenerul vine de la serviciu, chiar dacă nu a avut o zi bună, dă-i de înţeles că i-ai pregătit ceva fierbinte în dormitor. Mişcă-te sugestiv, astfel încât să-l inciţi, să-i aprinzi dorinţa. Trece-ţi degetele prin păr, mergi unduit, vorbeşte-şoptit, la ureche.

Citeşte şi:

- Ce-au de-a face anii cu sexul?

- Cum e sexul la 20, 30, 40 şi 50 de ani

- Condimentează-ţi viaţa sexuală

Nu-ţi judeca partenerul

Dacă te încrunţi atunci când partenerul îţi vorbeşte despre fanteziile lui sexuale şi, mai mult, începi să-l critici şi să-l judeci, nu este o atitudine potrivită pentru viaţa voastră sexuală.

Este important să fii deschis la nevoile celui de lângă tine şi, chiar dacă nu eşti de acord cu el, nu trebuie să-l judeci. Rişti ca acesta să se închidă în el şi să nu se mai simtă în largul lui în momentele voastre intime, spune sexologul american Ian Kerner.

Mergi la sport

Mai multe studii arată că exerciţiile fizice cresc libidoul. Totodată, fiindcă te ajută să arăţi bine ai mai multă încredere în tine şi nu mai faci sex doar cu lumina stinsă sau ca şi cum ar fi o datorie conjugală.

Sportul te ajută, de asemenea, să capeţi mai multă rezistenţă fizică, deci nopţile de amor să fie mai lungi.