5 lucruri bizare despre sex din lumea întreagă

2 people g646c80c84 1280 jpg jpeg

O grămadă de lucruri legate de sex, pe care tu le consideri tabu, sunt prevăzute în legea anumitor ţări. Află care sunt cele mai ciudate astfel de dispoziţii!

1. Jucăriile sexuale sunt interzise în India Conform legislaţiei, comercializarea de jucării sexuale este o „ofensă care se pedepseşte cu maximum 2 ani închisoare, la prima condamnare, şi 5 ani închisoare pentru recidivă”. Chiar şi cumpărătorii sunt pedepsiţi! 2. Vârsta la care se face educaţia sexuală variază pe mapamond Conform unui studiu realizat în 2005, germanii susţin că şi-au primit educaţia sexuală în jurul vârstei de 11 ani, în timp ce vietnamezii mărturisesc că au primit informaţii asemănătoare doar după vârsta de 16 ani. 3. Anumite guverne finanţează relaţiile sexuale E adevărat, asta se aplică în cazul persoanelor cu handicap. În ţări precum Olanda, Germania şi Elveţia, nu este un fapt ieşit din comun ca guvernul să ofere stipendii celor cu dizabilităţi fizice pentru a avea relaţii sexuale cu lucrătoare profesioniste în domeniu.

4. Sex-serviciile pentru şoferi se extind

În ţări precum Elveţia (unde prostituţia e legală),mai precis în oraşul Zurich, oficialităţile au găsit o cale pentru a îndepărta prostituţia de pe străzile oraşelor şi pentru a stopa violenţele şi abuzurile inerente meseriei. Astfel,în afara localităţii,a fost delimitată o zonă bine păzită,în care se poate ajunge doar cu maşina,şi unde pot avea loc,cât se poate de legal,tranzacţiile dintre clienţi lucrătoarele sexuale.  

5. Grecia e câştigătoare la capitolul sex – mai precis, la frecvenţă

Conform unui studiu din 2005, grecii declară că au relaţii sexuale de vreo 138 de ori pe an – spre comparaţie, japonezii se laudă cu o frecvenţă de doar 45 de ori pe an.

Citeşte şi:

Foto: Pixabay