5 greşeli pe care le fac femeile în pat

1 2 jpg jpeg

Sunt pudice Să refuzi să faci ceea ce îţi displace este normal. Cu toate acestea, unele femei refuză să pună în practică anumite fantezii pentru a nu fi considerate prea libertine.

Aceasta este o greşeală. Fiii îndrăzneaţă şi spune-i partenerului tău ceea ce îţi doreşti. Astfel, viaţa voastră sexuală se va îmbunătăţi simţitor.

Fie din dorinţa de a nu-şi face partenerul să se simtă prost, fie pentru că în cele din urmă „au fost aproape", unele femei preferă să simuleze orgasmul. Dar nu ai nimic de câştigat.

Pentru că el va crede că eşti satisfăcută şi a găsit tehnica potrivită pentru a te duce pe culmile plăcerii, se poate repeta acest lucru. Şi, cu siguranţă nu îţi doeşti să ai parte de partide de amor care să nu se termine cu un orgasm.

Partenerul tău încearcă să facă ceea ce crede el că îţi face plăcere şi se ghidează în funcţie de experienţele din trecut. Nu fi timidă şi arată-i unde vrei să te atingă şi cum să te atingă. Amândoi veţi fii recunoscători, pentru că partidele de amor vor deveni din ce în ce mai profunde.

Cu toţii avem câte un complex când vine vorba de aspectul fizic, dar acest lucru nu trebuie să ne pună piedici în dormitor. În faţa partenerului însă trebuie să ne dezbrăcăm de complexe.

El te-a ales pentru că te palce exact aşa cum eşti, ceea ce trebuie să îţi dea încredere în tine. Nu încerca să îţi ascunzi corpul, nu păstra haine pe tine când faceţi dragoste, de teama că îţi vede câţiva colăcei şi nici nu îi cere să faceţi amor doar cu lumina stinsă.

Acest joc de putere („dacă uiţi aniversarea noastră, fără sex X zile!“) este nociv pentru viaţa sexuală, dar şi pentru relaţia voastră de cuplu.

Ar putea să creadă că nu îţi place să faci dragoste cu el, iar în momentul în care faceţi amor, îi faci o favoare. Aşa că nu folosi lipsa activităţii sexuale drept o pedeapsă. Este o atitudine greşită, care poate să ducă la apariţia neînţelegerilor în relaţia de cuplu.