4 tipuri de sex pe care să nu le ratezi într-o relaţie

1 2 jpg jpeg

O partidă de sex în care să îşi facă loc şi jucăriile erotice

O relaţie sexuală împlinită este cea în care ambii parteneri ţin cont de fanteziile sexuale ale celuilalt. Nu te ruşina să îi spui partenerului dorinţele tale, ca apoi să puneţi în practică măcar una dintre acestea.

Aşadar, dacă visezi la o partidă de amor cu cătuşe, împărătăşeşte-i asta şi parteenrului tău. Veţi avea parte, cu siguranţă, de o partidă de amor condimentată.

Sex nu doar în dormitor

În loc de o partidă de amor în dormitor, faceţi sex în cada plină cu spumă, în duş sau pe canapeaua din sufragerie. Mergeţi cu îndrăzneala mai departe şi faceţi dragoste în maşină.

Ce-ai zice şi de o partidă de amor rapidă, pe repede-înainte dimineata, inainte să pleci la birou? Este un mod de a vă începe perfect ziua.

Sex romantic

O partidă de sex care să înceapă cu un preludiu ca la carte. O cină romantică, urmată de un dans în doi. După care vă retrageţi în dormitor, unde vă aşteaptă lumânări parfumate şi o noapte întreagă în care să faceţi dragoste exact ca în filmele romantice.

O partidă de sex de împăcare

Certurile îşi fac loc în orice relaţie, mai devreme sau mai târziu. Important este să ajungeţi la un numitor comun şi să stingeţi conflictul. O modalitate numai bună de a face acest lucru este o partidă fierbinte de amor.

Astfel, veţi elimina orice urmă de tensiune dintre voi, iar sexul de împăcare este cu adevărat electrizant.