4 sfaturi pentru un sex mai bun

1 2 jpg jpeg

Nu te îngrijora dacă sexul nu mai e atât de bun. Poţi schimba această situaţie. În primul rând, ai nevoie de ceva nou în pat! Nu, nu e vorba de o lenjerie intimă nouă, deşi şi asta ar putea să fie un plus.

Însă, în această situaţie ar trebui să încerci poziţii noi. Ca şi în viaţa de zi cu zi, monotonia nu poate aduce nimic bun. Când poziţiile sexuale se repetă pe o perioadă lungă de timp şi orgasmul vine mai rar. Aşa că, lasă ruşinea deoparte şi surprinde-ţi partenerul. Sigur o să fie încântat de iniţiativele tale şi rezultatele dorite se vor vedea.

Graba strică treaba. Acelaşi lucru este valabil şi în sex. Aşa că, atunci când simţi că partenerul tău se apropie de orgasm, opreşte-l. Un minut de pauză o să facă minuni. Asta îl va ajuta să înveţe să se abţină şi partidele de sex să nu se mai termine în 3 minute.

Bărbaţilor le place să fie lăudaţi. Oricând. Dar mai ales în pat. Ei o să se simtă bine şi o să se străduiască să fie şi mai bun. Aşa că, o să ai de câştigat dacă vei proceda aşa.

Încearcă să evoluezi şi tu în acest domeniu. Nu poţi avea un sex bun, dacă nu schimbi şi tu ceva. Ai putea să începi prin a cumpăra câteva jucării sexuale. Asta o să-l surprindă plăcut pe iubitul tău şi o să vă ajute să aveţi o partidă de sex incendiară. Ele pot fi folosite în debutul partidei.

Succes!