4 semne care arată că te vei logodi în următoarele şase luni

1 2 jpg jpeg

Vorbeşte mai des despre planuri de viitor

Îţi spune de pe acum unde ar vrea să vă petreceţi concediul de peste doi ani şi se gândeşte să vă mutaţi într-o casă mai mare. De asemenea, în vocabularul lui îşi au loc tot mai des expresii de genul „când ne vom căsători“, „când vom avea copii“, „când o să devii soţia mea“.

Sunt semne că vrea să vadă cum reacţionezi în cazul în care te va cere de soţie, ca să fie sigur că nu va primi un refuz. Dacă a devenit un pic mai strâns la pungă, poate fi un semn că a început să strângă bani pentru un inel de logodnă special, cu care să te impresioneze.

Te întreabă despre pietrele preţioase pe care le preferi

Un semn că se apropie momentul în care îţi va cere să îi fii aproape la bine şi la rău este dacă începe să te întrebe despre pietrele preţioase care îţi plac.

De asemenea, se poate întâmpla, ca din „pură întâmplare“, când treceţi pe lângă o vitrină cu inele, să te întrebe care model îţi place mai mult. Poate fi un semn că a început să caute de zor un inel de logodnă.

Nu îl deranjează să vorbească despre nunţile prietenilor

Dacă până mai ieri subiectul nuntă era tabu pentru el, de la o vreme nu îl mai deranjează să vorbească despre nunţile prietenilor. În acest fel, îţi mai poate strecura şi ţie câte o întrebare, să te întrebe ce fel de petrecere ţi-ar plăcea.

De asemenea, dacă atunci când mergeţi la o petrecere de nuntă nu mai stă lipit de scaun toată seara şi începe să danseze, poate fi un semn că se pregăteşte de o nuntă specială, a voastră.

Devine agitat când cineva întreabă dacă vă căsătoriţi

Într-o relaţie stabilă este normal să apară şi întrebări de tipul <<când vă căsătoriţi?>> Dacă vezi că devine agitat la auzul unei asemenea întrebări, poate fi un semn că el se pregăteşte să îţi dea inelul şi se teme ca secretul să nu iasă la iveală înainte de momentul magic.