4 semne care anunţă că va divorţa de tine

1 2 jpg jpeg

Nu mai există respect

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui mariaj sănătos este respectul. Când acesta dispare, relaţia devine toxică pentru ambii parteneri.

Aşa că atunci când simţi un cuţit în inimă când el începe să-ţi vorbească urât, să te umilească în public, să te trateze ca pe un obiect este timpul să iei atitudine.

Nu mai sunteţi prieteni

Poate suna ca un clişeu, însă este adevărat. La baza unui mariaj fericit şi de lungă durată stă întotdeauna o prietenie sinceră, bazată pe încredere şi respect.

Când aceste lucruri dispar, este semn că şi un divorţ este pe aproape. Într-o căsnicie, totul trebuie să funcţioneze în echipă, de la alegerea destinaţiei pentru concediu, până la deciziile legate de cine face piaţa şi cine se ocupă de creşterea copiilor.

Citeşte şi:

- Cei mai mari duşmani ai relaţiei voastre

- Cât de important este SEXUl într-o relaţie

- Pune capăt rutinei din relaţie

Te-a înşelat de mai multe ori

Să spunem că prima dată a fost o greşeală enormă, s-a căit, ţi-a arătat că regretă şi ţi-a mărturisit că eşti dragostea vieţii lui şi că nu te va mai înşela niciodată…până data viitoare, căci s-a întâmplat din nou şi din nou. Ei bine, sunt semnale clare că sentimentele lui pentru tine nu mai sunt la fel de puternice.

Nicunul nu vrea să mai salveze ceva

În timpul unei căsnicii, există nenumărate încercări peste care cei doi parteneri trebuie să treacă, iar iubirea lor să devină mai puternică.

Când însă doar unul dintre parteneri încearcă să rezolve problemele, iar celălalt este indiferent, este semn că, cel mai probabil, nu-şi mai doreşte să continue relaţia. Cel mai bine este să discutaţi, iar apoi să luaţi decizia finală.