4 poziţii sexuale pe care orice bărbat îşi doreşte să le încerce

1 2 jpg jpeg

Tu ştii că lucrurile nu stau aşa, dar trebuie să-i demonstrezi şi lui acest lucru. Aşa că, citeşte articolul până la final şi află care sunt cele 4 poziţii sexuale pe care orice bărbat îşi doreşte să le încerce şi treci la treabă!

Poziţia sexuală „Gomora“

Este o poziţie la care viseză orice bărbat. Asta şi pentru că este sălbatică, carnală şi pasională. Sunt sigură că deja îţi sună bine şi ţie. Te aşezi pe spate, cu faţa în sus, cu gâtul şi capul sprijinite pe o pernă moale.

Îţi aduci genunchii la piept şi rămâi aşa, susţinându-ţi picioarele cu mâinile. Partenerul îngenunchează în faţa ta. Este cea mai excitantă şi mai intensă poziţie sexuală din Kamasutra, pentru că amândoi puteţi să priviţi penetrarea adâncă şi stimularea zonei intime.

Această poziţie îl va face pe partenerul tău să vadă cu alţi ochi. Însă, dacă vrei să te numească regina sexului nu trebuie să te opreşti aici. Încearcă şi celelalte trei poziţii sexuale. Poziţia sexuală „Capul în jos“

Partenerul tău trebuie să stea în picioare şi să te penetreze pe la spate, în timp ce tu stai aplecată şi te sprijini cu mâinile de podea. Penetrarea va fi una adâncă, iar acest lucru te va încânta şi pe tine, nu doar pe iubitul tău.

Ca totul să devină şi mai fierbinte, el te poate pălmui uşor peste fese, în timp ce el execută mişcări înainte şi înapoi. Însă, încă nu ai devenit expertă. Încă două poziţii sexuale şi vei obţine acest titlu.

Este una intensă. Iubitul tău stă întins pe o parte, şi tu la fel, dar cu capul în partea opusă. Îţi încolăceşti picioarele în jurul coapselor lui, iar el atunci te va penetra.

Presează-ţi sânii de picioarele jumătăţii tale. El va aprecia priveliştea pe care această poziţie sexual i-o oferă. El îţi poate penetra anusul cu degetele, dar dacă nu aţi mai făcut asta trebuie să îi conduci tu mâna ca să ştie că nu ai nimic împotrivă să facă acest gest. Ei bine, acum el este deja dat pe spate. Dar se poate şi mai mult!

Partenerul trebuie să se aşeze culcat pe pat, lungit pe spate. Tu te aşezi peste el cu spatele lipit de piepul acestuia şi cu fundul în poalele lui. Îndoaie puţin genunchii şi sprijină-ţi tălpile de pat. El va controla mişcarea de du-te vino din picioare, iar ca să fie mai uşor poate să-ţi cuprindă şoldurile cu mâinile.

Acum că ai aflat care sunt cele 4 poziţii sexual pe care orice bărbat îşi doreşte să le încerce, când termini programul la birou nu uita să treci pe la magazin să cumperi o sticlă de vin şi o lenjerie intimă din dantelă, iar diseară surprinde-ţi partenerul.