3 motive pentru care un bărbat te minte

1 2 jpg jpeg

Este un mod simplu să iasă din încurcături

Unii bărbaţi mint din comoditate. Le este mai uşor să le spună soţiilor că lucrează peste program decât că merg la o bere cu băieţii, astfel încât să se protejeze în faţa remarcelor partenerei. Aşa este mult mai simplu să scape de un eventual şir de întrebări!

Nu vrea să-şi rănească partenera

Un bărbat poate minţi o femeie şi ca să n-o facă să sufere. Poate fi, de exemplu, o minciună legată de aspectul pe care partenera îl are într-o rochie. Ca să nu o facă să se simtă prost, pentru că rochia nu-i vine perfect, îi poate spune o minciunică.

Vrea să pară mai important în ochii unei femei

„Eu? Am fost cel mai bun din facultate!“ Este o minciună care creşte ego-ul, căci succesul este foarte important pentru un bărbat şi vrea ca partenera lui să se simtă în siguranţă. Bărbaţii deformează adevărul mai ales când se află la începutul unei relaţii, ca să cucerească femeia. Apoi renunţă la astfel de tehnici.

Dacă el continuă cu astfel de laude mincinoase despre cât de bun este în ceea ce face, poate fi nesănătos pentru relaţie. Atunci când are câte un eşec, ar putea să dea vina pe parteneră pentru nereuşitele personale.

Semne care arată că te minte

Dacă evită să te privească în ochi şi e neliniştit, e posibil să-ţi ascundă adevărul. Însă nici când se uită fix în ochii tăi, fără să clipească, nu e semn bun.

Şi dacă bărbatul are pupilele dilatate când vorbeşte, înseamnă că ceva este cusut cu aţă albă. În plus, dacă îşi atinge nasul în timp ce îţi povesteşte câte ceva, se poate ca acesta să nu fie adevărul. Nu în ultimul rând, o persoană care minte vorbeşte mult şi repede şi îţi dă o sumedenie de detalii.