3 lucruri pe care nu le observă bărbaţii

1 2 jpg jpeg

Schimbările de look

Schimbările de look sunt cele care trec cel mai des neobservate. Femeile simt nevoia să fie admirate, în timp ce bărbaţii le consideră „amănunte”. Poate ţi s-a întâmplat ca soţul să-şi dea seama că te-ai tuns scurt abia după ce te-a văzut supărată, în timp ce-i puneai insistent întrebarea: „Nu vezi nimic nou?”

Mai bine nu te gândi că ai făcut această schimbare pentru el, ci pur şi simplu pentru tine. Dacă eşi mulţumită şi te simţi unică, fii sigură că şi el este fericit, chiar dacă nu-ţi arată acest lucru!

Când e meci, e meci!

Şi să nu uităm de poziţia pe care mulţi o preferă: să stea întinşi pe canapea, cu telecomanda în mână, aşteptând meciul. Pare că nimic nu-l poate dezlipi de ecran, mai ales când joacă echipa preferată! Şi chiar aşa este!

În acele moment uită şi cum îl cheamă sau că îi este foame, aşa că este de-a dreptul inutil chiar şi să-l chemi la masă! Pur şi simplu, nu te va auzi! Nu are rost să te superi şi să faci o criză de nervi pentru a nu ştiu câta oară.

Mai bine aşază-te la masă cu copiii şi lasă-l să-şi vadă de meci. Va fi nevoit să cineze singur, moment în care-şi va da singur seama că a fost rupt de realitate.

Nu văd dezordinea

Nu-i aşa că atunci când vezi un obiect rătăcit prin casă, îl pui imediat la loc? În schimb, bărbaţii pot trece de zeci de ori pe lângă el şi nu-şi dau seama că locul acelui obiect nu este acolo. Aşadar, nu te mira de cămăşile trântite la nimereală în dulap, căci lui nu i se pare nimic în neregulă.

Şi când robinetul nu mai funcţionează perfect, nu te aştepta să-l repare fără insistenţele tale. În timp ce el se gândeşte „Ei, şi ce dacă picură un pic? Mai are până se strică de tot!”, tu te şi vezi cu bucătăria inundată.

Mai citeşte şi:

Menopauza bărbaţilor? Există!

De ce adorm bărbaţii după sex?