3 lucruri pe care bărbaţii le ascund de soţiile lor

1 2 jpg jpeg

Nesiguranţele în legătură cu corpul său

Ca femeie, îţi doreşti să primeşti complimente de la soţul tău, ca acesta să îţi spună cât de bine îţi stă într-o anumită rochie. Însă se poate ca tu să nu primeşti astfel de complimente.

Ei bine, acest lucru poate fi pus pe seama faptului că şi el ar dori să audă complimente de la tine, să îi spui că te simţi atrasă de el.

Pentru că are nevoie să audă aceste lucruri, deoarece bărbaţii se simt, de multe ori, nesiguri din cauza aspectului fizic: fie că au mai pus câteva kilograme în plus sau că podoaba capilară nu mai este la fel de bogată ca în tinereţe.

Nu îţi spune când se simte rănit

„Prin natura lor, bărbaţii sunt mai puţin emoţionali decât femeile“, spune psihoterapeutul american Tomanika Witherspoon, pentru foxnews.com.

Şi nu pentru că ei nu au emoţii sau probleme, ci pentru că ei au fost învăţaţi să depăşească problemele singuri, „să fie bărbaţi“, încă din copilărie.

Nu rămâne uimită dacă îi este greu să îţi spună când se simte rănit sau că are probleme finaciare. Este importantă comunicarea, ca soţia să aibă răbdare şi să îşi încurajeze partenerul să se deschidă mai mult.

Îi plac îmbrăţişările mai mult decât lasă să se vadă

Chiar dacă pare că rămâne rece la mângâierile tale, să ştii că nu este aşa. Trebuie să ştii că şi lor le plac momentelele de tandreţe, chiar dacă de cele mai multe ori nu lasă să se vadă acest lucru. Aşa că ia-l în braţe sau obişnuieşte să îl ţii de mână, mai ales dacă vezi că este supărat.