Vedete de la Hollywood care suferă de boli cronice. Ce afecţiune are Tom Hanks

2 rita wilson tom hanks jpg jpeg

Sunt bogate, celebre, au tot ceea ce îşi doresc, însă şi ele se confruntă cu probleme de sănătate. Este vorba despre unele celebrităţi de la Hollywood. Iată care sunt acestea şi de ce boli suferă:

Selena Gomez a anulat turneul din 2013, fiind diagnosticată cu lupus Lupusul, boala cronică autoimună este mult mai frecvent la femei decât la bărbaţi. Atunci când o persoană are lupus, organismul atacă propriile celule. Acest lucru poate determina simptome pe tot corpul, variind de la erupţii cutanate şi ulceraţii ale mucoasei bucale, la probleme renale şi inflamaţii ale diferitelor organe. Vedete care suferă de lupus sunt Selena Gomez, Lady Gaga, Toni Braxton şi Seal, .potrivit livescience.com.

Catherine Zeta-Jones suferă de tulburare bipolară.

Tom Hanks are diabet

Diabetul, o altă boală cronică, îi afectează pe actorii Tom Hanks şi Halle Berry. Diabetul şi prediabetul afectează aproape jumătate din populaţia Statelor Unite ale Americii, potrivit unei statistici efectuate anul trecut.

Halle Berry suferă de diabte de tip I, o formă de diabet zaharat, care rezultă din distrugerea autoimună a celulelor care produc insulină. Tom Hanks are diabet de tip II.

Michael J. Fox suferă de Parkinson din 1991. Actorul a înfiinţat şi Fundaţia Michael J. Fox, care se ocupă de studiul maladiei Parkinson. Boala Parkinson este o tulburare neurologică care afectează capacitatea unei persoane de a merge şi de a-şi mişca extremităţile. Boala se declanşează când neuronii care produc dopamina, care ajută la controlul mişcărilor corpului, încep să moară. Simptomele includ tremurături, probleme de echilibru, dificultăţi la înghiţire, dureri musculare.

Celebrul fotbalist David Beckham suferă de tulburare obsesiv-compulsivă. Tulburarea este caracterizată prin gânduri incontrolabile şi comportamente repetitive.