Ce face Andreea Antonescu pentru a-şi menţine silueta

1 andreea antonescu jpg jpeg

La 39 de ani, Andreea Antonescu are doar 48 de kilograme. Artista are câteva secrete prin care reuşeşte să îşi menţină talia de viespe.

Activitatea fizică, alimentaţia, dar şi anumite proceduri corporale o ajută pe Andreea Antonescu să îşi menţină silueta de adolescentă. Vedeta a apelat la criolipoliză, procedură care constă în îngheaţarea grăsimii pe zonele cu probleme. De asemenea, a recurs şi la un tratament specializat pentru celulită.

„Toată viaţa mea am avut un stil de viaţă dezorganizat. Eram persoana care mânca un borcan de Nutella şi un cozonac şi asta eram în stare să mănânc în fiecare zi şi nu aveam nicio problemă legată de kilograme. Din contră aveam câteva kilograme de sănătate în minus faţă de cât am acum. Problema au fost cele două realityshow-uri la care am participat, Ferma şi Survivor, care efectiv m-au înfometat.

Şi, vorbind cu fratele meu şi cu câteva persoane care se ocupă de nutriţie şi tot ce înseamnă stil de viaţă sănătos, mi-au spus că corpul a luat-o razna şi începusem să mă îngraş de la absolut orice pentru că l-am privat o perioadă foarte lungă de timp de tot ce înseamnă mâncare şi atunci el încearcă să îşi ia provizii.

Acela a fost momentul în care am început un stil de viaţă sănătos prin tot ce presupune asta: am renunţat la tot ce nu făcea bine corpului meu, şi am început să merg la sală de 5,6 ori pe săptămână, masaje cu bambus tratamente corporale, şi tot ce înseamnă un stil de viaţă sănătos. Toată viaţa am investit în psihicul meu, prin cărţile pe care le am citit, dar nu am avut niciodată grijă de corpul meu, care până la urmă e carcasa fiecăruia, ne naştem în el şi stăm în el toată viaţa, moment în care am zis să investesc şi în fizic", a mărturisit Andreea Antonescu pentru Click!

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu: cum îşi îngrijeşte părul şi tenul