Top 5 reţete de sucuri care te scapă de celulită

1 2 jpg jpeg

Sau putem apela la sucurile naturale. Iată top 5 reţete de sucuri care ne scapă de celulită: 1. Sucul de grapefruit

Un pahar de suc de grapefruit bun pentru celulită se obţine dintr-un grapefruit bio, amestecat cu 2 linguri de oţet de mere natural şi o linguriţă rasă de scorţisoară bio. Fructul se trece prin blender, după care se adaugă celelalte ingrediente. Se amestecă bine şi se bea imediat pentru a nu se pierde efectele active.

Acest suc elimină toxinele din corp, activează metabolismul şi ajută la pierderea în greutate. Foarte important e faptul că arde grăsimile, fiind un

. Scade colesterolul rău, detoxifică, celulele se regenerează, celulita se topeşte şi pielea îşi redobândeşte fermitatea. Cura se ţine timp de 2 luni. Un pahar se bea cu jumătate de oră înainte de fiecare masă (minimum 3 pahare/zi).

Ingredientele folosite pentru 3 pahare de astfel de suc sunt: o lămâie, 2 portocale, un grapefruit, un ardei mic iute şi o bucată rădăcină de ghimbir proaspăt de maximum 4 cm. Fructele se curăţă şi se taie bucăţi, ardeiul se toacă mărunt şi se pune totul într-un blender. Sucul se poate păstra în frigider, nu nu mai mult de 24 de ore. Dacă sucul este prea picant, se poate ameliora prin maximum 150 ml de lapte, care se adaugă în blender. Se beau două pahare zilnic.

Acest suc minune este bogat în antioxidanţi, ajută celulele să elimine toxinele stimulând circulaţia limfatică. În plus, acest suc activează metabolismul şi oferă energie.

Ţelina este minunată în dieta de slăbit pentru că are puţine calorii şi conţine complexul necesar de vitamine şi nutrienţi pentru organism. Sucul de ţelină elimină surplusul de apă din ţesuturi. Astfel, luptă împotriva celulitei, detoxifică, oferă elasticitate pielii, dar şi strălucire. Bineînţeles, are şi rol energizant.

Sucul de ţelină care te scapă de celulită poate fi preparat din frunze sau din rădăcini de ţelină, dar e recomandabil cel din frunze. Acestea se taie mărunt, se adaugă un pahar cu apă rece şi se amestecă timp de 3 minute. Dup un sfert de oră, se strecoară şi se bea, dimineaţa şi seara, pe stomacul gol. Cura se ţine minimum 24 de zile.

Ananasul este şi el minunat în diete pentru că energizează, conţine puţine calorii, satisface pofta de dulce şi ajută digestia. Diminează celulita şi oferă pielii un tonus sănătos.

Sucul de ananas se obţine din 400 gr ananas, o portocală, furnze de mentă şi apă rece. Aceasta este cantitatea pentru 3 porţii. Ananasul curăţat se taie cuburi şi se amestecă în blender cu frunzele de mentă. Se adaugă apa rece, iar după împărţirea în cele 3 porţii, se stoarce portocala deasupra.

Acest suc este ideal în perioada de slăbit: acţionează intens atunci când corpul este lucrat la sală, ajută la eliminarea grăsimilor, repară muşchii şi oferă sănătate pielii. Astfel, e un supliment perfect pentru a lupta contra celulitei.

Se prepară din 2 portocale proaspete decojite, 5 verze roşii mici, suc de lămâie din 5 lămâi, un morcov şi puţin ghimbir proaspăt. Se decojesc portocalele, morcovul şi ghimbirul şi se stoarce lămâia deasupra. Conţinutul se varsă în blender şi se amestecă până la omogenizare.