Reţeta de salată care te ajută în combaterea celulitei

Există câteva alimente care vă ajută în combaterea celulitei\n jpeg

Astfel, o viaţă agitată, stresată, mereu pe fugă cu mese luate târziu sau în faţa calculatorului, în timp îşi vor pune amprenta asupra corpului tău.

Nici viciile nu sunt de ignorat atunci când vorbim despre celulită. Fumatul şi consumul zilnic de alcool contribuie substanţial la dezvoltarea aspectului de coajă de portocală.

„Celulita apare de la stilul de viaţă nesănătos, de la stres, de la dereglarea hormonală, de la lipsa mişcării, este şi pe baza emoţională. Când avem un exces de celulită este bine să facem cât mai multă mişcare şi să ne alimentăm corect. Avem nevoie din ce în ce mai multe legume. 80% putem ameliora celulita cu ajutorul alimentaţiei.

Avem nevoie de legume crude zilnic pentru că au multe vitamine, minerale şi fibre. Scrubul cu zaţ de cafea este din nou extrem de bun pentru combaterea celulitei” explică Bianca Brighila specialist în nutriţie.

Combaterea celulitei cu salată

O salată care ne ajută să scăpăm de celulită putem să o facem foarte simplu: năutul (este foarte bun pentru celulită), spanac crud, morcov care este (benefic pentru piele), ţelină (proprietăţi diuretice, digestive şi laxative, ne ajută să eliminăm surplusul de apă din corp), seminţe de floarea soarelui (conţin vitamina E, seleniu, zinc care ajută la producerea de colagen), ulei de măsline, sare de Himalaya, lămâie.