Purificarea organismului. Acestea sunt alimentele care îndepărtează grăsimea din corp
Iată o listă cu alimente care te ajută la puriricarea organismului şi ce beneficii are fiecare în parte:
1. Citrice
Medicul Agaruol recomandă lămâile sau portocalele deoarece acestea sunt o mare sursă de vitamina C. La nivel celular, pentru a permite organismului să transforme grăsimea în energie, este nevoie de o mulţime de vitamina C că un cofactor. Adaosul de vitamina C în dietă este un mod perfect de a obţine mai multă energie şi de a arde caloriile mai intens. Cel mai bun mod este de a tăia în bucăţi citricele şi să le puneţi în apă. Astfel, fructele nu doar că vor aromă apă, ci vor aduce şi o cantitatea de fibre necesară organismului.
2. Purificarea organsimului: Castravete ajută în purificarea organismului
Există un motiv pentru care în saloanele spa rafinate se adaugă felii de castravete în apă. Datorită proprietăţilor sale diuretice, această legumă este un mare ajutor în arderea de grăsime, dar favorizează şi procedul de detoxifiere. Acesta conţine vitaminele A şi E şi ajută la reducerea senzaţiei de balonare, dar şi a retenţiei de apă. Consumaţi apă în care ai pus felii de castravete, după care poţi consumă şi legumă pentru efectul ei răcoritor.
3. Zmeura
Zmeura conţine cantităţi mari de antioxidanţi, elemenete care oferă energie şi ajută la stimularea metabolismului.
4. Purificarea organismului: Muguri
Soia, ridichi, grâu. Sunt bogaţi în minerale şi ar trebui consumaţi în stare proaspătă.
Purificarea organismului. Beneficiile pe care le aduc orzul, mazărea, fasolele şi lămâile
5. Orz
Te ajută să scapi de kilogramele în plus şi de celulită. Legume cu frunze verzi - Include frunze de morcovi, frunze de ridichi, frunze de ţelină, frunză de broccoli, urzici, salată şi spanac în alimentate. Fierbe-le uşor în puţină apă, adaugă puţin suc de lămâie şi ulei de măsline şi bucură-te de masă. Îţi curată corpul de toxine.
6. Mazăre şi fasole
Îţi stimulează ficatul şi îţi ajută întreg sistemul digestiv.
7. Lămâi
Foloseşte sucul de lămâie în loc de dressing în salate.