Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit

1 2 jpg jpeg

Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit - fără făină albă

Făina albă, rafinată, nu face bine. Evit-o în toate produsele de panificaţie, inclusiv la restaurant, re­fuzând, pur şi simplu, coşul cu pâine pus pe masă.

Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit - ultima masa, nu mai târziu de ora 18

Încearcă să respecţi această regulă şi oferă un răgaz intestinelor. Renunţă, de asemenea, la hidraţii de carbon, în­cepând cu ora 16, dar şi la crudităţi, salate şi fructe.

Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit - foloseşte ulei de dovleac

Uleiul de dovleac, însă numai cel pur şi autentic, stimulează metabolismul şi este un duşman al grăsimii de pe abdomen. O lingură de ulei înainte de masă combate senzaţia de foame. Se găseşte la magazinele naturiste.

Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit - alimente verzi

Alimentele verzi conţin o cantitate deosebit de mare de fitonutrienţi, care ard grăsimea. O ceaşcă de ceai verde după masă, în loc de cafea, te înviorează şi, în plus, ajută organismul la procesul de ardere.

Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit - fructe în loc de suc de fructe

Sucuri de fructe din comerţ sunt adevărate ,,bombe" de zahăr, astfel că conţinutul ridicat de zahăr stimulează pro­ducţia de insulină, iar arderea grăsimilor este stopată. Bea mai bine apă cu lămâie sau cu mentă, în loc de sucuri.

Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit - fără cafea

Cofeina stimulează sucurile gastrice, ceea ce provoacă foamea. Alege cafeaua fără cofeină pentru a elimina din start acest efect.

Cum să-ţi păstrezi greutatea după ce ai slăbit - atenţie la ispitele din frigider

Goleşte frigiderul de tot ceea ce este dăunător siluetei şi umple-l doar cu alimente recomandate pentru slăbit - peşte, carne de curcan, brânză de vaci cu verde­ţuri, legume şi fructe de sezon, iaurturi degresate etc.