Cum să mănânci în funcţie de zodie
BERBEC - nu uita de micul dejun!
Dintre cele trei mese principale ale zilei, micul dejun este preferatul tău, aşa că profită la maximum de acest moment şi alege alimente hrănitoare, care să-ţi furnizeze energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.
TAUR - schimbă treptat regimul alimentar!
Fiind una dintre cele mai conservatoare zodii, taurii acceptă mai greu schimbările, ba chiar îi bulversează.
Astfel, în loc să-ţi schimbi radical alimentaţia, poţi face o trecere uşoară către un regim alimentar sănătos! Înarmează-te cu răbdare şi te vei bucura de rezultate!
GEMENI - bucură-te de mâncare!
Fiind capabil să execute mai multe activităţi simultan, nativul gemeni acordă prea puţină atenţie alimentelor pe care le consumă, ba chiar uită să se bucure de gustul lor.
Ia o pauză de la muncă şi savurează fiecare aliment în parte.
RAC - găteşte acasă!
Gătitul este o activitate extrem de satisfăcătoare pentru nativul rac, deoarece pune multă dragoste în ceea ce face.
În plus, hrana sănătoasă şi gustoasă îi hrănesc atât trupul cât şi sufletul.
LEU - moderaţie!
O petrecere distractivă poate fi una dintre activităţile preferate ale extravagantului leu.
Întrucât are tendinţa de a mânca impulsiv, nativul leu trebuie să consume mai puţin alcool pentru a nu acumula prea multe calorii şi să aibă gustări sănătoase între mese, pentru a-şi domoli apetitul.
FECIOARĂ - bucură-te de alimentele din propria grădină!
Fiind o zodie de pământ, fecioara îşi primeşte energia din natură, astfel că îi este recomandat să consume alimente din propria grădină.
BALANŢĂ - fă din mâncare o experienţă!
Balanţele îşi găsesc inspiraţia în frumuseţe, astfel că orice masă trebuie să fie o experienţă de neuitat.
Indiferent că iau masa acasă sau în oraş, un astfel de moment trebuie să fie însoţit de lumânări şi veselă de calitate, pentru ca balanţa să se bucure pe deplin de mâncarea servită.
SCORPION - temperează mâncatul emoţional!
Firi extrem de pasionale, nativii scorpion au tendinţa să-şi găsească consolarea în mâncare, dacă persoanele apropiate nu se ridică la nivelul aşteptărilor lor.
Totuşi, înainte să caute alinarea într-o cutie de bomboane, scorpionii ar trebui să înlocuiască acest obicei cu o activitate care să le distragă atenţia.
SĂGETĂTOR - diversitate culinară!
Aceşti nativi sunt mari amatori de călători şi iubesc tot ceea ce înseamnă global şi exotic, fapt care le influenţează şi alegerile culinare.
În acest fel, alimentaţia lor va fi una variată şi se vor bucura de diversitatea felurilor de mâncare.
CAPRICORN - mese regulate!
Concentraţi întotdeauna asupra altor activităţi, cum ar fi munca, capricornii nu suportă să fie întrerupţi, chiar dacă este vorba de foame.
Ei trebuie să ştie că mesele regulate sunt o investiţie importantă în ceea ce priveşte sănătatea şi că un mic dejun hrănitor le poate creşte substanţial productivitatea.
VĂRSĂTOR - bucură-te de libertate!
Nativii acestei zodii iubesc libertatea, iar acest lucru se reflectă şi în ceea ce priveşte preferinţele culinare.
Cei mai mulţi Vărsători preferă mâncărurile uşoare, care se prepară simplu. Evită grăsimile, carnea în exces şi mâncărurile grele în general, deoarece ştiu că acestea nu le pică prea bine la stomac. În schimb, uneori se apucă să experimenteze şi descoperă cele mai ciudate combinaţii.
PEŞTI - exersează mâncatul conştient!
Firi visătoare din cale afară, peştii ar trebui să acorde mai multă atenţie aparent banalului ,,a mânca'' şi să experimenteze ceea ce se numeşte ,,mâncatul conştient'': încetineşte ritmul, simte arome, texturi şi gusturi, stai jos (la masă), fii prezent şi savurează.