Cele mai bune sucuri de fructe

1 2 jpg jpeg

Iata lista cu cele mai bune sucuri de fructe:

  • Sucul de căpşuni, împotriva oboselii

Sucul de căpşuni este numai bun pentru a-ţi reîncărca bateriile, căci are un conţinut ridicat de vitamine, minerale şi antioxidanţi. Este un suc ideal pentru întreaga familie.

Îl prepari dintr-o jumătate de banană, din două linguri de miere şi din câteva sute de grame de căpşuni. Amesteci fructele în blender, după care pui conţinutul într-o cupă, cu două-trei cuburi de gheaţă şi mierea de albine.

  • Sucul de pepene alungă toxinele

O cură cu suc de pepene roşu este recomandată pentru detoxifierea organismului. Ca să îl prepari, amesteci miezul de la un kilogram de pepene cu două linguri de miere şi câteva cuburi de gheaţă. Sucul trebuie consumat imediat după preparare, căci oxidează foarte repede.

Pepenele roşu este bogat în vtaminele A, D, B12, dar şi în vitamina E, esenţială pentru frumuseţea pielii.

  • Sucul de vişine, pentru imunitate

O băutură excelentă mai ales pentru vară este sucul de vişine. Se prepară dintr-un kilogram de vişine, cărora le scoţi sâmburii, după care le striveşti, într-o sită. Vei obţine un suc delicios, care pe lângă faptul că te răcoreşte, este foarte bogat în vitamina C, esenţială pentru buna funţionare a sistemului imunitar.

  • Sucul de kiwi îţi dă energie

Din două fructe de kiwi, un ananas potrivit şi din două mere, vei obţine un suc delicios, cât şi tonifiant pentru organism. Nu trebuie decât să decojeşti fructele de kiwi, apoi să le tai cubuleţe şi să le treci prin storcător. La fel procedezi şi cu celelate fructe. La sfârşit, adaugi două-trei cuburi de gheaţă.

Vei obţine o băutură care îţi va da energie cât pentru întreaga zi. De aceea, este potrivită pentru micul dejun. Un kiwi conţine mai multă vitamina C decât o portocală.