Beneficiile sucului de sfeclă roşie, măr şi morcov

1 2 jpg jpeg

Sucul de sfeclă roşie, măr şi morcov este o băutură naturală 100%, extrem de sănătoasă, dar şi foarte simplu de preparat. Un bolnav de cancer pulmonar din China (Seto) susţine că a reuşit să se vindece de această boală bând, timp de trei luni de zile, această licoare.

Printre beneficiile sucului de sfeclă roşie, măr şi morcov: inhibă dezvoltarea celulelor canceroase

Efectele combinate ale celor trei ingrediente sunt absolut miraculoase. Doar un pahar cu suc de sfeclă roşie, măr şi morcov ne dă energia şi necesarul de vitamine şi minerale pentru o zi întreagă. Printre beneficiile sucului de sfeclă roşie, măr şi morcov se regăseşte şi faptul că această băutură este eficientă în păstrarea sănătăţii organelor, în special a ficatului şi a rinichilor.

De asemenea, sucul de sfeclă roşie, măr şi morcov protejează stomacul de ulcer, şi reduce riscul constipaţiei, datorită fibrelor din mere şi din sfecla roşie. Această băutură naturală vine şi în ajutorul persoanelor care suferă de cancer, pentru că inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Pe de altă parte, sucul de sfeclă roşie, măr şi morcov previne atacurile de cord şi ţine sub control tensiunea arterială. În plus, licoarea întăreşte sistemul imunitar şi plămânii.

Înfrumuseţează pielea şi diminuează durerile – beneficiile sucului de sfeclă roşie, morcov şi măr

De asemenea, acest suc detoxifiază, înfrumuseţează pielea, elimină respiraţia urât mirositoare şi diminuează durerile.

Pentru sucul de sfeclă roşie, morcov şi măr ai nevoie de două sfecle cu coajă, 3 mere cu coajă şi 3 morcovi cu coajă. Se storc, iar sucul astfel obţinut trebuie consumat atunci.

Motivul pentru care acest suc are atâtea beneficii pentru organism îl reprezintă substanţele conţinute de ingredientele din care această băutură miraculoasă este realizată. Ştim foarte bine că merele conţin vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, K, zinc, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, fier, calciu, sodiu şi mangan. Toate acestea te vor feri de afecţiuni precum anemie, boli cardiovasculare şi diabet zaharat.

Morcovii conţin şi ei numeroase substanţe benefice pentru organism - vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E si K, precum şi potasiu, calciu, fosfor, magneziu şi seleniu.

Şi sfecla roşie este o sursă importantă de vitamine. Ea conţine vitamina A, C, complexul de B-uri, precum şi potasiu, fier, magneziu, cupru şi antioxidanţi.

Şi nu în ultimul rând, sucul de sfeclă roşie, măr şi morcov creste rezistenţa fizică a organismului, ajutându-i pe oameni să-şi prelungească programul de exerciţii fizice cu 16%. O echipă de cercetători de la Universitatea din Exeter a descoperit că nitratul conţinut de sfecla roşie contribuie la reducerea consumului de oxigen – exerciţiile fizice devenind mai puţin obositoare.