Alimente interzise miresei, în ziua nunţii

1 2 jpg jpeg

Legumele din clasa cruciferelor

Legumele precum broccoli, varza, ridichile şi conopida nu au ce căuta în meniul unei mirese, pentru că acestea sunt cele care duc la balonare, din cauză că favorizeză apariţia gazelor la stomac.

Astfel, din cauza balonării, mireasa poate să se simtă inconfortabil chiar în rochia de mireasă. Aşadar, evită aceste legume nu doar în ziua cea mare, ci şi în ajunul nunţii.

Alimentele condimentate

De evitat cu o zi şi în ziua petrecerii de nuntă sunt şi alimentele condimentate, pentru că pot provoca arsuri stomacale, mai ales că aceste senzaţii neplăcute pot apărea şi din cauza emoţiilor.

De asemenea, tot din cauza mâncărurilor condimentate poţi avea o respiraţie urât mirositoare, fapt ce se poate întâmpla şi în cazul în care o mireasă exagerează cu cafeaua.

Lactatele

Cu toţii ştim beneficiile pe care produsele lactate le aduc sănătăţii, însă sunt momente când ar trebui să eviţi să le consumi. Pentru că pot avea un efect laxativ, este de preferat să eviţi iaurturile, smântâna, dar şi laptele dulce cu o zi înainte de petrecerea de nuntă. Acelaşi lucru se poate spune şi despre fructele cu efect laxativ, precum prunele.