Alimente care te ajută să menţii tinereţea pielii

1 2 jpg jpeg

Cireşele

Pentru că au un conţinut bogat de antioxidanţi, cireşele luptă cu radicalii liberi, ceea ce înseamnă că te vor ajuta să îţi menţii tinereţea. Conţin vitamine şi minerale care hrănesc tenul, ajutând pielea să aibă un aspect proaspăt. Acestea conţin şi vitamina C, care ajută la reducerea inflamaţiilor pielii.

Somonul

Fiind bogat în acizi graşi Omega+3, somonul are proprietăţi antiinflamatoare. De aceea, consumat de două ori pe săptămână, ajută la reducerea inflamaţiilor pielii şi previne apariţia coşurilor. Astfel, pielea va arăta mult ai tânără şi va avea un aspect strălucitor.

Spanacul

Spnacul este un alt aliment indicat pentru menţinerea sănătăţii pielii. Vitamina C pe care o conţine ajuta pielea la producerea colagenului, substanţă care ajută la menţinerea elasticităţii pielii. Conţine şi vitaminele A si E, esenţiale pentru sănătatea pielii. Ajută la refacerea ţesuturilor şi oferă strălucire pielii.

Alunele

Şi consumul de alune este indicat pentru o piele sănătoasă. Acest lucru se datorează vitaminei E, care are rol puternic antioxidant, prevenind apariţia îmbătrânirii premature. Poţi consuma câteva astfel de fructe oleaginoase în fiecare zi.