Află cum te pot ajuta alimentele să te bronzezi!

1 2 jpg jpeg

O dietă bazată pe alimente care conţin betacaroten este ideală pentru femeile care vor să aibă o piele bronzată. Este bine să mănânci în fiecare zi, timp de două-trei luni, alimente care te ajută să te bronzezi.

Caisele, ideale

Printre fructele care te ajută să capeţi cât mai repede o piele ciocolatie se numără pepenele galben, portocalele, caisele, dar şi perele. Asta pentru că aceste fructe conţin o cantitate mare de betacaroten.

Şi morcovii te ajută să te bronzezi

O dietă bogată în legume colorate în portocaliu şi galben, precum cartoful dulce şi morcovul este, de asemenea, de ajutor, dacă îţi place să ai pielea tot timpul bronzată.

Datorita abundentei de betacaroten, aceste legume duc la creşterea melaninei, care dă pigmentului pielii o culoare mai închisă, cu până la 30%.

Ca să aibă un efect cât mai puternic, aceste legume trebuie să fie consumate proaspete. Poţi alege salatele, dar şi sucurile naturale şi smoothie-urile obţinute din aceste fructe şi legume.

Bea şi doi litri de apă, zilnic

Pentru un bronz perfect, este important ca pielea să fie hidratată, de aceea trebuie să bei cel puţin doi litri de apă în fiecare zi. De asemenea, poţi consuma şi legume bogate în antioxidanţi, precum spanacul şi roşiile. Acestea te protejează, datorită antioxidanţilor, şi împotriva cancerului de piele.