6 motive pentru care ar trebui s─â bem ap─â cald─â

1 2 jpg jpeg

Totu┼či, speciali┼čtii ne recomand─â s─â ├«ncepem diminea┼úa cu un pahar de ap─â c─âldu┼ú─â ├«n care am ad─âugat pu┼úin suc de l─âm├óie, al─âturi de un ceai, care va forma un fel de barier─â pentru organism ├«mpotriva radicalilor liberi.

Astfel, speciali┼čtii sus┼úin c─â acest obicei, de a ├«ncepe ziua cu un pahar de ap─â c─âldu┼ú─â, pe stomacul gol, are numeroase avantaje pentru s─ân─âtate. Iat─â ┼čase dintre ele:

Motive pentru care ar trebui s─â bem ap─â cald─â: ├«mbun─ât─â┼úe┼čte digestia

Apa cald─â pe stomacul gol va stimula digestia ┼či astfel va ajuta la eliminarea toxinelor acumulate de organism.

În schimb, consumul de apă rece încurajează formarea depozitelor de grăsime în intestine, mai ales dacă este băută imediat înainte sau după masă.

Motive pentru care ar trebui să bem apă caldă: vindecă constipaţia

Aceast─â afec┼úiune apare, de cele mai multe ori, ca urmare a lipsei de hidratare. A┼čadar, apa cald─â b─âut─â diminea┼úa, pe stomacul gol, va stimula mi┼čc─ârile intestinale, ajut├ónd, astfel, la eliminarea u┼čoar─â a de┼čeurilor.

Motive pentru care ar trebui s─â bem ap─â cald─â: amelioreaz─â cele mai comune dureri

Apa caldă este un remediu natural excelent pentru combaterea durerilor de cap sau a durerilor menstruale, în timp ce unele studii arată că consumul de apă caldă stimulează circulaţia sangvină.

C─âldura are un efect calmant ┼či ajut─â la relaxarea mu┼čchilor abdominali, ├«n special ├«n cazul crampelor sau a spasmelor musculare.

Motive pentru care ar trebui s─â bem ap─â cald─â: ajut─â la sl─âbit

Consumul de ap─â cald─â stimuleaz─â organsimul s─â elimine gr─âsimile din corp prin ├«mbun─ât─â┼úirea func┼úiei renale ┼či a tractului gastro-intestinal.

Pentru a avea rezultate în cura de slăbire, este ideală asocierea apei calde cu o lămâie stoarsă în pahar.

Motive pentru care ar trebui s─â bem ap─â cald─â: ├«mbun─ât─â┼úe┼čte circula┼úia sangvin─â

Apa cald─â ajut─â la eliminarea toxinelor din organsim ┼či la cur─â┼úarea s├óngelui, ├«n timp ce relaxarea mu┼čchilor ajut─â ┼ča cre┼čterea fluxului sangvin.

Motive pentru care ar trebui să bem apă caldă: previne îmbătrânirea prematură

Un corp îmbătrânit prematur este rezultatul unui organism plin de toxine.

Astfel, apa cald─â b─âut─â diminea┼úa, pe stomacul gol, ajut─â corpul s─â elimine toxinele, acest remediu fiind ideal pentru repararea celulelor pielii ┼či cre┼čterea elasticit─â┼úii sale.