3 sucuri naturale bune pentru piele

1 2 jpg jpeg

Suc de ananas

Ananasul este bogat în vitamine şi minerale esenţiale pentru piele şi păr. Vitamina C care se găseşte în ananas are un rol important în formarea colagenului, substanţă care ajută la menţinerea elasticităţii şi tinereţii pielii. Îl poţi combina cu puţin turmeric, căci reduce roşeaţa pielii.

Într-un blender, amestecă o jumătate de ananas, o bucată de turmeric, 200 ml apă de cocos şi cu sucul de la o jumătate de lămâie. Sucul se bea proaspăt.

Suc de căpşuni

Căpşunile sunt o sursă bună de vitamina C, esenţială pentru sănătatea pielii. Mineralele şi vitaminele care se găsesc în aceste fructe ajută la revitalizarea tenului. Conţin şi o sursă importantă de antioxidanţi, ceea ce înseamnă că au efect antiîmbătrânire.

Ca să obţii un suc gustos, ai nevoie de un bol cu căpşuni, câteva frunze de spanac, o jumătate de bol de mure şi două piersici curăţate de sâmburi. Pui ingredientele într-un blender, câteva minute.

Suc de kiwi

Un alt fruct care face minuni pentru piele este cel de kiwi. Cureţi trei-patru kiwi de coajă şi le pui în blender, alături de câteva frunze de mentă, de 100 grame de căpşuni sau zmeură, timp de câteva minute.

Sucul proaspăt, conusmat cu regularitate, ajută la menţinerea sănătăţii pielii, căci are efecte antiîmbătrânire.