Uleiul de măsline, demachiantul ideal

2 jpg jpeg

Tenul tău are nevoie de o îngrijire atentă cu produse de calitate. Acu totul este posibil mai ales dacă ai puţin ulei de măsline prin preajmă. Pune puţin pe o dischetă demachiantă şi curăţă faţa fără să apeşi.

Uleiul de măsline este un produs foarte popular pe care îl poţi folosi pe scară largă şi mai ales în industria cosmetică. Bogat în vitamine, minerale, antioxidanţi şi acizi graşi naturali, previne îmbătrânirea pielii, apariţia ridurilor, hrăneşte şi protejează pielea. Mai mult, ajută celulele pielii să se regenereze. Dar nu doar faţa poate beneficia de avantajele lui.

Baie cu ulei de măsline extravirgin

Secretul frumuseţii actriţei Sophia Loren, este baie de ulei de măsline. Şi tu poţi apela la acest mic truc. Ai nevoie de 5 linguri de ulei de măsline extra virgin pe care să le adaugi în apa din cadă şi apoi să te bucuri de beneficiile extraordinare pe care le are asupra pielii.

Acest mic truc poate face pielea moale şi foarte netedă.

Loţiune de corp naturală şi hidratantă

Aplică ulei de măsline extravirgin pe tot corpul, după ce ai curăţat pielea în prealabil cu gel de duş. Instant pielea va deveni mai moale şi mai netedă.

Fie că alegi să îl foloseşti pe post de demachiat, loţiune sau doar alimentar corpul tău va simţi din plin buchetul de vitamine pe care îl conţine.

Mai mult de atât, poţi să îl foloseşti pe post de cremă de ochi. Tamponeză uşor pielea dimineaţa sau seara şi el va lucra pentru a hidrata pielea sensibilă din jurul ochilor. Dacă îl aplici după ce l-ai ţinut în prealabil în frigider, vei obţine un efect revigorant şi vitaminizant.

Pentru unghii puternice

Cel mai bun mod prin care poţi să îţi întăreşti unghiile este să le îmbăiezi în ulei de măsline cald. Scufundă unghiile în puţin ulei încălzit, şi ţinele acolo cel mult 10 min. Este indicat să repeţi această procedură de două maxim trei ori pe săptămână. Astfel te vei bucura de unghii puternice, strălucitoare şi sănătoase!

Tratament pentru un păr mătăsos

Pentru a te bucura de calităţile sale la acest capitol, amestecă un gălbenuş de ou cu două linguri de ulei de măsline extravirgin şi o linguriţă de suc de lamaie. Aplică această mască pe păr timp de maxim 15 minute, apoi şamponează aşa cum o faci de obicei şi clăteşte părul.

O altă modalitate de a avea grijă de podoaba ta capilară este să aplici pe păr ulei de măsline extravirgin încălzit uşor şi apoi să acoperi părul cu un prosop şi să îl laşi să stea astfel aproximativ o oră, apoi să îl speli aşa cum o faci de obicei.

Uleiul de măsline va îmbunătăţi pielea, părul, unghiile,va hrăni corpul tău de la interior către exterior. Precum celebra zicală care spune că suntem ceea ce consumăm, iar frumuseţea începe de la interior.

Bucură-te de buchetul de beneficii pe care îl are acest ulei în fiecare zi.