Uleiul de EMU vindecă cele mai grave afecţiuni ale pielii

1 2 jpg jpeg

Din grăsimea de la pasărea Emu se obţine uleiul cu proprietăţi terapeutice, dar şi la alte produse care sunt comestibile, precum conservele de carne. Pentru fabricarea acestui ulei este necesar un proces unic şi complicat prin care grăsimea extrasă de la această pasăre se transformă într-un ulei incolor, inodor, compact şi de o puritate ridicată.

100% natural acesta este o sursă bună de acizi gasi, benefici bunei funcţionări a organismului uman.

Se foloseşte în scop medicinal şi cosmetic

Deşi puţin cunoscut la noi în ţară acest produs australian pare a fi o alegere extraordinară când vine vorba de sănătatea şi frumuseţea pielii.

În cazul mâncărimilor este de un real folos, deoarece are proprietăţi emoliante, hidratante şi regenerante.

Un anti ageing de excepţie care atenuează ridurile şi ajută la refacerea structurii epidermei. Regenerant, reparator ajută la reconstrucţia ţesuturilor epiteliale, nervoase, musculare şi a celor osoase.

Alternativă la ibuprofen

Uleiul de emu este un antibacterian şi antiseptic ce elimină problemele cutanate, calmant ce stimulează regenerarea celulară şi un antiinflamator cu o acţiune similară ibuprofenului.

Ştiai că...

...este un bun protector contra UV, frig, poluare, fumat?

...are proprietăţi de regenerare capilară, stimulând creşterea părului?

...poate fi folosit şi pe pielea bebeluşilor deoarece este hipoalergenic şi nu lasă reziduri uleioase la supafaţa pielii?

Secretul australian

Actriţa din filmul The Hobbit, Cate Blanchett s-a declarat extrem de mulţumită de proprietăţile miraculoase ale acestui ulei: „Folosesc uleiuri esenţiale, cum ar fi cel de emu. În cultura australiană tradiţională, este primul ulei cu care mamele îşi ung bebeluşii, pentru că este foarte hidratant. În plus, dacă ai arsuri solare sau o cicatrice nevindecată, are efecte uimitoare. Şi pe copiii mei îi ung cu acest ulei, pe care îl folosesc şi în zonele mai uscate ale corpului, cum ar fi coatele sau călcâiele”.

Boli de piele

În cazul în care te confrunţi cu afecţiuni ale pielii, precum psoriazis, poţi să apelezi cu încredere la acest ulei. O să observi în timp cum pielea îşi schimbă aspectul, însă este foarte important ca în acelaşi timp să ai un regim alimentar sănătos şi să fii sub supravegherea unui medic specialist.

Alte recomandări

- hemoroizi, echimoze

- dureri articulare, lombare, cervicale

- deficienţe ale circulaţiei sanguine, varice

- cearcane,vergeturi

- plăgi de pat cauzate de imobilizarea îndelungată la pat

Dacă vrei să-l foloseşti în scop cosmetic, aplică doar câteva picături pe pielea curată şi întinde pe toată suprafaţa cu ajutorul câtorva manevre de masaj.

Uleiul de Emu este mult mai eficient dacă îl aplici imediat după baie când porii încă sunt deschişi. Întinde-l pe plăgi, iritaţii, eczeme sau alte afecţiuni imediat după duş.

Pentru un efect relaxant osteo-articular, muscular, adaugă câteva picături de ulei în apa de baie.