Uite cum poţi să-ţi decolorezi părul în mod natural!

1 2 jpg jpeg

Blondul este o culoare veselă, spectaculoasă, însă dacă ai vrut o schimbare de look şi ai aplicat o vopsea un pic mai închisă din comerţ şi rezultatul nu este pe măsura aşteptărilor tale nu te panica. Există modalităţi prin care poţi să revii la nuanţa ta fără să apelezi la decolorarea chimică.

Decolorarea folosind produsele naturiste se va face treptat şi după două sau trei aplicări te vei apropia de culoarea ta.

Masca de miere de albine

Pentru preparare acestei măşti ai nevoie de 1 lingură de miere de albine, 2 linguri de pudră de scorţişoară, 1 lingură de ulei de măsline extravirgin şi 6 linguri de apă distilată.

Citeşte şi: Leacuri din miere de albine

Această mască este formată din elemente ce conţin peroxid de hidrogen, substanţă ce o găseşti în compoziţia decolorantului chimic, sub acţiunea căruia se produce decolorarea firului de păr.

Dizolvă mierea în apă şi apoi adaugă restul de ingrediente amestecând constant până se formează o pastă pe care să o poţi aplica pe părul umed. Acoperă-ţi capul cu o folie de aluminiu şi stai aşa cât mai mult timp posibil, chiar dacă vei simţi o uşoară senzaţie de mâncărime la nivelul pielii capului aceasta va dispărea în câteva minute. Apoi spală părul cum o faci de obicei. Poţi să foloseşti această mască în fiecare săptămână până obţii culoarea dorită. Astfel datorită uleiului de măsline şi a mierii părul tău va fi mai fin şi mai mătăsos cu reflexe strălucitoare.

Te-ar mai putea interesa: Tratamente cu ulei de măsline

Berea blondă, aliatul părului frumos

Pe lângă faptul că are foarte multe vitamine, în special vitamina B şi substanţe nutritive, care provin din drojdie, îţi va oferi mai mult volum, dar te va ajuta să îţi deschizi şi culoarea părului cu mai multe nuanţe.

Pentru a te bucura de minunatele ei beneficii este suficient să o aplici pe părul umed dupa şamponare şi să laşi părul să se usuce natural. Pentru ca rezultatele să fie vizibile mai repede încearcă această metoda de 2 ori pe săptămână timp de 2 luni.

Ceaiul de muşeţel

Un alt produs naturist ce conţine în mod natural peroxid de oxigen. Infuzia de muşeţel poate deschide firul de păr cu o nuanţă sau două. Astfel că la 500 de ml de apă se pot folosi 6 pliculeţe. După ce s-a răcit ceaiul se foloseşte pentru a clăti şamponul cu care te-ai spălat. Se va observa după folosirea acestuia reflexii aurii în părul vizibil mai sanatos.