Uită de călcâiele crăpate cu doar 2 ingrediente din bucătărie!

1 2 jpg jpeg

Oricât de mult ai folosi crema hidratantă în zona respectivă, e posibil să nu obţii rezultatele dorite. Încearcă şi aceste 2 produse pe care le ai în casă. Te pot ajuta să-ţi menţii tălpile mereu hidratate, catifelate şi fine într-un mod natural. Laptele şi bicarbonatul de sodiu sunt cei mai buni aliaţi la care poţi apela pentru a uita de această problemă.

Cum procedezi?

Pune într-un vas 2-3 căni de lapte la încălzit, apoi toarnă-l într-un lighean. Adaugă 3 linguri de bicarbonat de sodiu şi amestecă până când se dizolvă. Tine picioarele la înmuiat în acest amestec 10 minute, după care clăteşte-le cu apă călduţă. Apelează la o piatră ponce pentru a îndepărta pielea uscată.

Repetă acest tratament de câte ori simţi nevoia să-ţi hidratezi tălpile şi vei observa cum, după câteva proceduri, vei scăpa de călcâiele uscate şi crăpate.

Extraponturi

Dacă ai la îndemână unt de shea, ulei de măsline sau chiar şi unt de cocos, aplică un strat generos pe talpă şi masează cu grijă.

În cazul în care alegi să pui în aplicare acest truc de înfrumuseţare seara, după ce ai masat picioarele, pune-ţi nişte ciorapi de bumbac groşi în picioare sau o folie de celofan şi lasă-le învelite până a doua zi. Vei observa cum picioarele tale se vor transforma într-o singură noapte şi vor recăpăta aspecul pielii de bebeluş.

Uită de tratamentele scumpe din saloane şi ajută-ţi organismul să fie în formă. Alimentează-te cu legume şi fructe bogate în apă şi nu uita să te odihneşti corespunzător.

Ştiai că...

...dacă adaugi în baia de lapte câteva picături de ulei esenţial de ylang ylang sau de levănţică, vei obţine un efect intens de relaxare pentru întreg organismul?

...acest tratament poate fi folosit şi pentru coatele uscate şi crăpate?