Tunsori care se poartă în 2024. Care îţi place mai mult?

image

Începutul de an vine cu o serie de noutăți și în materie de hairstyling. Ești curioasă să afli care sunt noile tendințe pentru păr și ce anume ți s-ar potrivi? Tunsorile din 2024 urmează tendința care a caracterizat ultimele luni, și anume cea a look-urilor cu întreținere redusă.       

Scurte, medii sau lungi, noile tunsori 2024 fac ca toată lumea să fie mulțumită și, în plus, răspund oricărui tip de nevoie.        

De la părul stratificat la bob, părul mediu este cea mai populară tunsoare, deoarece este ușor de personalizat. Fie că sunt asimetrice, stratificate, drepte, ondulate sau pe un păr creț, de fapt, tunsorile medii se pretează la toate tipurile de păr și fizionomii. Combinate cu breton, smoc, cărare centrală sau laterală, toate aceste coafuri sunt ușor de gestionat și sunt foarte practice, deoarece părul poate fi prins / disciplinat în coafuri infinite.

Tunsorile scurte, androgine și îndrăznețe vor fi foarte populare atât în rândul persoanelor mai tinere, cât și al celor peste 50 de ani.

Tunsorile medii nu vor mai fi super drepte, ci ușor stratificate. Printre tendințele destinate lungimilor medii, rămân Bobul lung și tunsoarea Shag.

Stratificarea va fi protagonista în ceea ce privește tunsorile lungi ale anului: boom-ul Butterfly Cut va continua, mai ales atunci când este combinat cu bretonul Birkin (look-ul inspirat de Jane Birkin), un alt must-have al acestui 2024.

Tunsori în vogă în 2024

Iată 9 modele de tunsori medii în ton cu cele mai votate nuanțe de păr din acest an, reperate direct de pe podiumurile din Paris, din care să te inspiri: Tunsoare medie pentru păr negru, ondulat, păr blond, castaniu, pentru nuanța auburn, tunsoare medie pentru păr de culoarea mierii, pentru păr cu cărare laterală, tunsoarea medie stratificată și tunsoare stratificată pentru nuanța de păr castaniu mediu.

image

Ai decis? Ce tunsoare ți se potrivește?

image

Ai părul creț sau ondulat și întâmpini probleme atunci când îți aranjezi părul? „Dacă ai un păr ondulat, știi deja că acesta este lipsit de strălucire, greu de manevrat și uscat, ca urmare a texturii sale. În plus, acest tip de păr își modifică forma din cauza umidității ridicate și se electrizează ușor. De aceea, părul tău are nevoie de o îngrijire specială pentru a păstra forma buclelor și a onduleurilor. Când alegi serumul, ai nevoie de ingrediente care netezesc suprafața firului și oferă suplețe și elasticitate în același timp. Și îți mai dau un pont: Caută produse care conțin ingrediente precum extractul de cașmir sau șampanie, uleiul de avocado și aminoacizi pentru un aspect glossy,” recomandă Valentin Sava, hairstylist