Tu ┼čtii ce substan┼úe periculoase con┼úine balsamul t─âu de rufe?

1 2 jpg jpeg

Din păcate în anumite produse destinate curăţeniei există amestecuri de chimicale pentru a se putea îndepărta mizeria. Pericolul cel mai mare este în cazul în care produsul destinat curăţeniei întră în contact direct cu pielea sau este inhalat sau înghiţit.

Senzaţia de foame poate fi înfluenţată

O substan┼ú─â chimic─â prezent─â adesea ├«n balsamul de rufe este responsabil─â cu crearea senza┼úiei de foame constant─â, dureri de cap, ame┼úeli sau pierderi de memorie. Astfel c─â dac─â cite┼čti pe lista de ingredien┼úi activi ai acestui produs ┼či reg─âse┼čti substan┼úa alpha-terpineol, acestea sunt efectele pe care le vei putea resim┼úi, dac─â ├«ntri ├«n contact direct cu balsamul. Afl─â cum po┼úi s─â ├«┼úi prepari un balsam de rufe s─ân─âtos AICI

Probleme respiratorii ┼či cancer pancreatic

O altă substanţă destul de periculoasă pare a fi linaloo, aceasta poate fi responsabilă cu apariţia anumitor probleme respiratorii precum astmul.

Dac─â ai observat un con┼úinut de acetat de benzil, conform anumitor studii, cercet─âtorii au ajuns la concluzia c─â exist─â o punte de leg─âtur─â ├«ntre aceast─â substan┼ú─â ┼či apari┼úia cancerului pancreatic. Acest lucru este valabil din cauz─â c─â vaporii elibera┼úi de aceast─â substan┼ú─â sunt extrem de periculo┼či pentru s─ân─âtatea organismului uman. Alte reac┼úii adverse ce au fost observate au fost irita┼úii ale ochilor dar ┼či a c─âilor respiratorii.

Mirosul pl─âcut aduce somnul dulce

Faci parte din categoria oamenilor care folosesc balsamul de rufe pentru că îţi place cum miros lenjeriile de pat mai ales, deoarece te ajută să dormi mai bine?

Ei bine, acest lucru este datorat prezen┼úei cloroformului ├«n balsamul t─âu de rufe. Aceast─â substan┼ú─â face parte din categoria substan┼úelor cauzatoare de cancer ┼či trebuie s─â te fere┼čti s─â intri ├«n contact cu ea. Poate s─â fie ┼či una din cauzele pentru care tu te confrun┼úi cu dureri de cap, senza┼úie de le┼čin, ame┼úeal─â sau o stare de somnolen┼ú─â prelungit─â.

Acelea┼či simptome le poate cauza ┼či prezen┼úa alcoolului benzilic, ├«n plus aceast─â substan┼ú─â ajut─â la dezvoltarea anumitor tulbur─âri la nivelul sistemului nervos central, sau s─â scad─â brusc tensiunea arterial─â.

A┼čadar, nu orice lichid care ├«┼úi poate oferi un miros pl─âcut ┼či de durat─â este ┼či bun pentru s─ân─âtatea ta. Cite┼čte cu aten┼úie pe etichetele produselor ce le achizi┼úionezi, mai ales cele destinate cur─â┼úeniei.

Cu cât vezi că un astfel de produs produce mai multă spumă cu atât mai multă atenţie trebuie să acorzi etichetei unde sunt specificate substanţele conţinute.