Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice

1 2 jpg jpeg

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: ceaiul verde

Ceaiul verde, una dintre cele mai bogate surse de antioxidanţi, este consumat zilnic de femeile asiatice, ajutându-le totodată să-şi menţină silueta.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: soia

Soia reprezintă un aliment de bază în alimentaţia asiaticilor, fiind consumat de milenii sub formă de miso (un condiment tradiţional japonez obţinut din fasole soia), tofu, păstăi de soia verde sau sos de soia.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: fără radiaţii ultraviolete

Soarele este inamicul asiaticilor. Ei se protejează de razele ultravioletele folosind umbrele pe stradă şi multe straturi de cremă de protecţie.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: desert

Desertul asiaticilor este compus, în general, din suc natural de fructe proaspete, astfel că aportul de calorii este minim.

Trucuri naturale antiîmbătrânire folosite de asiatice: ghimbir

Ghimbirul stimulează circulaţia sangvină, îmbunătăţeşte sistemul imunitar şi este un bun afrodisiac. Asiaticii îl folosesc aproape în orice: supe, ceaiuri, anumite feluri de mâncare.

Trucuri naturale anti-îmbătrânire folosite de asiatice: fără lactate

Produsele lactate precum laptele şi brânza lipsesc din dieta asiatică, întrucât aceasta include produse de origine animală în cantităţi reduse, ceea ce apără organismul de cancer şi infarct.

Trucuri naturale anti-îmbătrânire folosite de asiatice: medicina tradiţională

În timp ce în medicina occidentală se folosesc medicamente pentru a trata diverse afecţiuni, medicina chineză se concentrează pe vindecarea cu ajutorul psihicului şi a remediilor naturiste.