Terapii de înfrumuseţare pe care trebuie să le încerci primăvara asta

1 2 jpg jpeg

Imaginea a jucat întotdeauna un rol extrem de important în viaţa omului. Fără să vrem, dezvăluim informaţii despre noi prin intermediul corpului, al vestimentaţiei şi al atitudinii adoptate.

Peeling-ul facial cu laser

Este una dintre cele mai eficiente şi sigure metode de exfoliere a pielii, care îndepărtează uniform straturile superficiale şi stimulează în acelaşi timp regenerarea tenului din profunzime. Astfel, vei îndepărta stratul de celule moarte care împiedică pielea să respire, pregătind tenul pentru a primi produsele cosmetice destinate scopului propus.

Efectul obţinut instant este de iluminare a zonelor cel mai des afectate de razele solare şi de noxe. Totodată, încetineşte procesul de îmbătrânire celulară.

Uite ce alte afecţiuni poţi trata cu laserul

Pentru podoaba capilară

Primăvara este perioada cea mai bună pentru o schimbare de look. După o iarnă în care gerul şi purtatul căciulilor au afectat vitalitatea părului, acum este momentul să renunţi la vârfurile spicuite, să fortalizezi culoarea şi să îţi îmbunătăţeşti imaginea cu un aer proaspăt.

Poţi să optezi pentru tratamentele intens hidratante pe bază de uleiuri esenţiale care îţi vor hrăni firul de păr de la rădăcină până la vârf.

Mişcarea acvatică îmbunătăţeşte ritmul cardiac

Aqua gym-ul a câştigat destul de mult teren în faţa orelor clasice de sport. Este o modalitate plăcută, relaxantă şi facilă să lupţi împotriva kilogramelor acumulate până acum. Este recomandată după o perioadă foarte mare de repaos, în recuperare medicală, mai ales că în apă corpul cântăreşte doar o şesime din greutatea sa normală. Este uşor de parcurs şi aduce doar beneficii atât psihicului tău cât şi fizicului.

Citeşte şi: Mişcarea în apă creşte mobilitatea articulară

Chiropractica, arta dezmorţirii

Este o tehnică de manipulare articulară şi vertebrală, un tratament care te ajută să te dezmorţeşti din toate încheieturile prin apăsări, torsiuni şi tracţiuni. Scopul ei este să ajusteze vertebrele şi să restabilească echilibrul fiziologic şi mobilitatea. Mai mult de atât, îţi este benefică pentru corectarea posturii, stimulează circulaţia sangvină şi redă tonusul muscular prin gimnastica pasivă.

Află AICI mai multe informaţii despre chiropractică!

Thalassotherapia, beneficiile terapeutice ale apei de mare

Marea, valurile, apa îţi oferă tot ce este necesar pentru frumuseţea ta. Sarea pe care o utilizează specialiştii din spa-uri se combină cu uleiurile esenţiale potrivite tipului şi nevoilor tenului tău. De asemenea, un gomaj revitalizant ajută la detoxificarea pielii.

Pietrele fierbinţi şi uleiurile aromate te vor ajuta să te relaxezi, să te destinzi şi să pregăteşti corpul pentru sezonul estival.

Remodelarea ultrasonică

Aceată procedură este o tehnologie non-chirurgicală de sculptare a corpului prin producerea şi transmiterea căldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonică. Astfel, se vor elimina celulele adipoase printr-un proces natural, grăsimea fiind metabolizată în mod firesc. Trebuie menţionat faptul că aceasta tehnologie a fost descoperită în încercarea de a trata diverse tipuri de cancer şi este recomandată chiar în reducerea depozitelor de grăsime greu de eliminat doar prin dietă şi sport, cum este aceea din zona abdominală. Rezultatele se văd de la prima şedinţă, accentuându-se treptat.