Terapia benefică părului şi scalpului

Cele mai bune metode pentru prevenirea vârfurilor despicate jpeg

Starea de bine este influenţată atât de ceea ce simţim cât şi de aspectul fizic. Unul din aspectele asupra căruia am punctat la o clinică de înfrumuseţare a fost modalitatea prin care poţi să obţii şi să întreţii o podoabă capilară frumoasă, sănătoasă fără prea multă bătaie de cap.

Astfel, Simona Enache, ne-a clarificat şi explicat cum se poate obţine acest lucru.

„Părul la fel ca întreg organismul are nevoie de hidratare, relaxare, tocmai din acest motiv a fost înventat head-spa...un spa dedicat podoabei capilare, ce se află într-o strânsă legătură cu sănătatea scalpului şi buna dispoziţie.”

Şi părul are nevoie de spa

Astfel, această terapie este concepută şi aplicată în mod personalizat de către specialişti, vizând în final obţinerea de rezultate notabile asupra sănătăţii părului în paralel cu cea a trupului şi a spiritului.

2 jpg jpeg

Aparatul performant lucrează la o temperatură de maximum 50 grade celsius, degajând un fel de ceaţă care deschide cuticula firului de păr ca să nu se deterioreze. Mai mult, pentru că particulele ceţei eliberate sunt mai mici decât cele ale aerului evaporat de alte aparate asemănătoare, acestea conduc la depunerea unei cantităţi mai mari de agenţi nutritivi şi nu de apă. Acest proces permite tratamentelor pentru păr sau produselor de colorare să penetreze mai repede, mai profund şi mai uniform foliculul firului de păr, obţinând astfel rezultate mult mai bune şi de mai lungă durată.

2 jpg jpeg

Rezultatul terapiei este vizibil încă de la prima şedinţă, deoarece părul îşi recapată atât flexibilitatea cât şi strălucirea naturală specifică în timp ce starea de relaxare se instalează la nivel mental. În plus, un păr sănătos şi o coafură reuşită va încheia cu succes o simplă vizită la salon!

Răsfăt din cap până în picioare

Frumuseţea este de datoria noastră să o păstrăm şi să o întreţinem astfel încât să ne bucurăm cât mai mult timp de ea.

Este foarte important ca atenţia acordată aspectului fizic să fie direct proporţională cu cea asupra psihicului şi alimentaţiei, doarece alimentaţia cu un aport scăzut de nutrimenţi, se va observa şi la nivelul firului de păr.

Astfel ne putem confrunta cu păr deshidratat, vârfuri despicate sau cu calviţie.

Ţinând cont de aceste probleme, prin terapia părului şi a scalpului cu ajutorul aceastei proceduri se pot aplica combinaţii de uleiuri , pentru ca timp de 45 de minute cât durează tratamentul, părul să fie hrănit, vitaminizat şi restructurat.

Un păr îngrijit, se coafează mult mai uşor, mai ales acum că se aproprie mini concediul de 1 iunie şi doamnele merg la mare, soarele poate acţiona asupra culorii, texturii şi aspectului firului de păr.

La un păr deteriorat se aplică această procedură săptămânal până când se observă restructurarea firului de păr, pentru a întreţine efectul obţinut este indicat ca la un interval de timp stabilit de specialist în funcţie de tipul de păr să se repete procedura.

Nu trebuie să uităm nici de masajul capilar, care are ca acţiune principală activarea microcirculaţiei la nivelul scalpului.

2 jpg jpeg

Simona Enache, Manager

Clinică Anti-Ageing, Bucureşti

Date de contact: