Tehnologia japoneză - secretul tinereţii

1 2 jpg jpeg

Stilul de viaţă agitat, stresul şi grijile favorizează dezvoltarea alergiilor, oboseala neobişnuită, durerile de cap tot mai frecvente. Nici pielea nu este iertată de agitaţia cotidiană, survenind modificări atât la nivel celular cât şi cutanat.

Mai mult, este dovedit ştiinţific, că stresul acumulat zilnic este un factor generator pentru dezvoltarea toxinelor în organism.

Iyashi Dome este aparatul care foloseşte tehnologia japoneză bazată pe sistemul de raze infraroşii de undă lungă, ce ajută celulele organismului să se regenereze, întârind imunitarea şi activitatea celulară.

Simona Enache, manager la o clinică anti-ageing din Bucureşti a povestit pentru cititorii Click!Sănătate despre beneficiile acestui aparat asupra sănătăţii atât la nivel mintal cât şi fizic.

Primul pas este să te iubeşti şi să îţi acorzi atenţia cuvenită

Iyashi Dome, răspunde tuturor aşteptărilor, atât ale femeilor cât şi ale bărbaţilor, care doresc să descopere acea metodă eficientă care le va declanşa procesul de slăbire prin purificarea şi echilibrarea naturală a corpului, precum şi optimizarea sănătăţii şi a stării de bine.

Acest aparat aduce multiple beneficii asupra organismului. Practic, timp de 30 de minute cât durează această terapie ai parte de detoxificarea întregului organism, de regenerare, favorizează arderea ţesutului adipos, eliminarea metalelor grele prezente în organism dar şi relaxarea musculară care este adesea binevenită după o zi de muncă.

Află cum poţi să scapi de migrene cu ajutorul metodei japoneze Shiatsu AICI

Relaxare şi regenerare din cap până-n picioare

Unul din avantajele acestei terapii este că produce o transpiraţie abundentă, echivalentă cu parcurgerea unei distanţe de 20 km, însă fără a avea efecte secundare asupra organismului precum producerea excesivă de endorfine, riscuri cardiace, uzură permanentă a corpului.

O singură şedinţă favorizează eliminarea a până la 1200 ml de apă. Această transpiraţie este profundă şi favorizează eliminarea metalelor grele din organism şi a ţesutului adipos. Căldura pătrunde până la 40mm sub piele, stimulând circulaţia sângelui.

Slăbeşti până la 4 kilograme

În cazul în care apelezi de două ori pe săptămână la această terapie, se pot pierde până a 4 kilograme din ţesutul adipos şi apa acumulată.

Reacţia organismului este de a reţine apa cu scopul de a dilua toate toxinele acumulate, favorizând astfel creşterea în greutate. Metalele grele prezente în corp din diverse motive, nu se pot amesteca cu apa şi sunt asimilate de celulele grase ale corpului, astfel că deşi practicăm sport în mod constant, nu reuşim să slăbim frumos şi să scăpam de aceste probleme legate de toxine. Tocmai din acest motiv este necesar să apelăm la mijloace sănătoase prin care să ajutăm organismul să se regenereze şi să se relaxeze în acelaşi timp.

Corpul nostru este templul unde trebuie să întrăm cu picioarele curate, să ne rugăm, să îl alimentăm şi nu în ultimul rând să îl ajutăm să se refacă.

2 jpg jpeg

Simona Enache, Manager

Clinică Anti-Ageing, Bucureşti

Date de contact: