Soluţii rapide şi eficiente pentru tenul obosit

1 2 jpg jpeg

Iată câteva soluţii rapide, care vor ,,reînvia'' pielea ternă, fără strălucire:

  • Soluţii rapide şi eficiente pentru tenul obosit: apă termală

Folosiţi un pulverizator cu apa termală (se găseşte în comerţ) sau umpleţi o sticuluţă cu atomizator cu apa minerală rece. Pulverizaţi-vă pe faţa din belşug de la o distanţă de 30 de cm. Lăsaţi faţa să se usuce în mod natural.

  • Soluţii rapide şi eficiente pentru tenul obosit: duş scoţian

Spălaţi-va mai întâi de 30 de ori cu apa cât mai fierbinte, apoi tot de 30 de ori cu apa cât mai rece. Faţa se va înroşi, datorită activării circulaţiei sângelui.

Dublaţi acţiunea spălatului prin aplicarea unei creme intens hidratante. Masaţi îndelung: pleoape, cearcăne, riduri, obraji, cute labiale, bărbie, gât. Practicată consecvent, metodă da rezultate de excepţie.

  • Soluţii rapide şi eficiente pentru tenul obosit: cuburi de gheaţă

Gheaţa ajută la dezumflarea obrazului prin activarea circulaţiei periferice. Plimbaţi pe tot obrazul, apoi pe frunte şi gât, câteva cuburi de gheaţă învelite în plastic (contactul direct poate să ardă pielea).

  • Soluţii rapide şi eficiente pentru tenul obosit: răsfaţă pielea cu măşti naturiste

Amestecaţi bine un albuş de ou, o lingurita de miere si doua linguri de faina. Intindeti pasta pe fata si lasati-o sa actioneze 20 de minute.

Tocati mărunt câteva frunze proaspete de patrunjel si ungeti-va pe fata cu ele, masand usor pasta in piele: fruntea, obrajii, barbia, zona din jurul ochilor. Clătiţi-vă.

Pentru pielea grasă, se amestecă un gălbenuş de ou cu o lingură de ulei camforat (se găseşte la farmacie). Aplicati compozitia pe fata si lasati-o sa actioneze