Sfaturi oferite de profesioni┼čti pentru un ten perfect

1 2 jpg jpeg

Iat─â c├óteva sfaturi oferite chiar de speciali┼čti!

Exfoliaz─â

Un machiaj ├«ngrijit ┼či corect nu se poate realiza pe o piele ├«ngro┼čat─â sau necur─â┼úat─â ├«n profunzime. Speciali┼čtii ├«n frumuse┼úe ne sf─âtuiesc s─â recurgem obligatoriu la un gomaj efectuat o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â. E cea mai bun─â metod─â de autohidratare natural─â a obrazului.

Produsele de exfoliere se g─âsesc ├«n comer┼ú, dar pot fi preparate ┼či acas─â, din t─âr├ó┼úe, nisip de mare, sare grunjoas─â sau za┼ú de cafea, care se umezesc ┼či cu care se freac─â u┼čor obrazul, pentru ca peliculele de piele uscat─â s─â fie ├«ndep─ârtate.

Tonifiaz─â

Un truc mai pu┼úin ┼čtiut este ca diminea┼úa, ├«nainte s─â aplici crema de zi pe obraz, s─â pulverizezi pe fa┼ú─â cu ap─â termal─â (se g─âse┼čte ├«n farmacii). Ea ofer─â pielii un aspect s─ân─âtos ┼či proasp─ât.

Hidrateaz─â-te din interior

Pielea trebuie s─â ,,bea'' ap─â ┼či din interior, astfel c─â trebuie s─â-┼úi faci un obicei din a bea ap─â ├«n mod regulat - minimum 2 litri pe zi de lichide (ap─â, ceaiuri, sucuri naturale).

Un fond de ten potrivit

Fondul de ten pe care ├«l folose┼čti trebuie s─â fie ├«n concordan┼ú─â perfect─â cu culoarea pielii tale, nici mai galben, nici mai alb, nici cu o nuan┼ú─â mai ├«nchis─â. Pentru un efect lifting, ├«ntinde produsul de jos ├«n sus, pe obraz.

Cum se aplic─â pudra

Un praf de pudr─â ├«mpiedic─â obrazul s─â lucreasc─â. Dar dac─â o aplici a dou─â oar─â ├«ntr-o zi, tamponeaz─â fa┼úa mai ├«nt├ói cu un ┼červe┼úel, ca s─â absoarb─â excesul de sebum. Folose┼čte ├«ntotdeauna o pudr─â pulbere translucid─â, mai deschis─â dec├ót fondul de ten, ca s─â nu ├«ntunece prea mult obrazul. Nu aplica niciodat─â pudr─â sub ochi, ca s─â nu accentueze ridurile, fie ele c├ót de sub┼úiri.

Un anticearc─ân discret

├Än loc s─â aplici creionul corector anticearc─ân sub toat─â pleoapa de jos, aplic─â o singur─â tu┼č─â ├«n col┼úul interior ┼či intinde-o cu degetul, apoi se aplic─â fondul de ten.