Sfaturi de îngrijire pentru sâni frumoşi şi fermi

1 2 jpg jpeg

Iată, aşadar, câteva sfaturi practice de îngrijire a sânilor!

Evită fluctuaţiile de greutate

Principalul duşman al fermităţii sânilor este fluctuaţia în greutate, astfel că odată ce ai slăbit şi te-ai îngrăşat de mai multe ori, sânii ,,se lasă", iar volumul şi aspectul lor vor avea de suferit. De aceea, încearcă să menţii o greutate constantă şi fă din sport cel mai bun prieten.

Masaj cu apă rece

De mare ajutor în recăpătarea şi menţinerea fermităţii sâni­lor este duşul local cu apă rece sau ma­sajul lor cu un cub de gheaţă, zi de zi. Apa rece stimulează puternic circulaţia sangvină de la nivelul ţesuturilor şi stimulează pro­ducerea de colagen a pielii.

Alege sutienul potrivit

Alegerea sutienului joacă un rol esenţial în menţinerea sânilor frumoşi. Acesta trebuie să fie de di­mensiuni potrivite, să pună sânii în va­loare, fără să exercite vreo presiune asu­pra lor. Nu se recomandă să nu pur­taţi sutien.

Practică înotul

Înotul este sportul ideal, care ajută la menţinerea aspectului sânilor. În lipsa lui, exer­ciţiile de gimnastică pentru întărirea muşchilor pectorali sunt şi ele de mare ajutor.

Masaj cu uleiuri din plante

Pielea sânilor are nevoie de îngrijire zilnică întocmai tenului. Masează zilnic sânii, dimineaţa şi seara, cu câteva picături de ulei de germeni de grâu, pentru a preveni lăsarea pielii.