Retete de frumusete cu zat de cafea pentru ten si corp

1 retete de frumusete cu zat de cafea jpg jpeg

Esti in cautarea unui ingredient care sa iti faca pielea mai ferma si mai stralucitoare? Atunci nu vei fi dezamagita daca vei introduce cateva retete de frumusete cu zat de cafea in ritualul tau de ingrijire.

Zatul de cafea ofera o multime de beneficii pielii. Acest ingredient indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, favorizeaza eliminarea apei acumulata in exces in tesuturi si a toxinelor, asigura fermitate, lupta impotriva cosurilor si tine la distanta celulita. Si acestea sunt doar doar cateva dintre avantajele principale pe care le ofera retetele de frumusete cu zat de cafea, pentru ca lista este mult mai lunga.

Retete de frumusete cu zat de cafea: combinatii pentru ten

Incearca cele mai eficiente retete de frumusete cu zat de cafea pentru ten. Pielea ta va deveni mai fina si mai stralucitoare chiar de la prima aplicare.

Masca de fata cu zat de cafea si lapte

Ai nevoie de: zatul de la 1 cana de cafea si 100 ml de lapte. Combina cele 2 ingrediente pana obtii o pasta omogena, dupa care aplic-o pe fata realizand un masaj circular cu buricele degetelor. Lasa tratamentul cu zat de cafea sa actioneze in jur de 15 – 20 de minute, dupa care indeparteaza-l cu apa din abundenta. Aplica crema hidratanta la final. Aceasta masca curata in profunzime porii, astfel ca este un aliat de nadejde daca te lupti cu punctele negre. In plus, previne aparitia cosurilor si ofera stralucire. Nu mai spunem nimic de senzatia de prospetime care te va invalui dupa aceea.

Masca cu zat de cafea si ulei de masline

Ai nevoie de: 2 lingurite de zat de cafea si 2 lingurite de ulei de masline. Introdu in ritualul de ingrijire retete de frumusete cu zat de cafea si ulei de masline si liniile fine de pe chip vor fi eliminate, iar cele profunde vor fi estompate. Alte efecte benefice pe care le vei observa in urma acestei masti de frumusete va fi pielea mai fina, mai curata si mai stralucitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa combini cele 2 ingrediente pana cand obtii o pasta omogena. Aplic-o pe ten realizand miscari circulare si las-o sa actioneze timp de 5 minute. La final, indeparteaza cu apa din abundenta.

Retete de frumusete cu zat de cafea, numai bune pentru lupta impotriva celulitei

Retetele de frumusete cu zat de cafea pot face adevarate minuni pentru pielea afectata de celulita, care si-a pierdut fermitatea si prospetimea.

1. Scrub cu zat de cafea, ulei de cocos si scortisoara

Ai nevoie de: 1/2 de cana de zat de cafea, 1/2 de cana de ulei de cocos si 1 lingurita de pudra de scortisoara. Amesteca bine toate ingredientele, dupa care depoziteaza pasta obtinuta intr-un borcan. Foloseste din aceasta compozitie aproximativ 2 linguri pe zonele afectate de celulita, atunci cand esti la dus. Aplica tratamentul de 1-2 ori pe saptamana, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

2. Scrub cu zat de cafea, ulei de masline si vitamina E uleioasa

Ai nevoie de: zatul de la o cafea, 1/4 de cana de ulei de masline si 2 capsule de vitamina E uleioasa. Combina bine zatul de la 1 cafea cu ulei de masline, dupa care adauga si 2 capsule de vitamina E uleioasa. Aplica acest amestec pe zonele afectate de celulita si maseaza pielea energic, timp de 1-2 minute. Pentru rezultate mai eficiente, impacheteaza-te dupa aceea in folie de plastic si lasa tratamentul sa actioneze in jur de 20-30 de minute. Indeparteaza cu apa din abundenta.

Citeste mai multe despre retete de frumusete cu zat de cafea:

5 motive sa nu arunci zatul de cafea

Cum te ajuta cafeaua sa ai un par frumos