Măşti faciale cu pepene roşu

1 2 jpg jpeg

Pepenele roşu, vedeta sezonului estival, adorat de toată lumea de la mic la mare aduce numeroase beneficii organismului tău.

Este unul dintre fructele verii care are grijă de la interior către exterior de fiecare celulă din corp, fiind indicat chiar şi în tratamentele cosmetice.

Mască facială cu pepene roşu şi mentă

Atât pepenele cât şi menta sunt două produse naturale care îţi vor oferi senzaţia de prospeţime şi hidratare. Mai ales dacă te confrunţi cu problema porilor măriţi tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender câteva frunze de mentă şi o ceaşcă de pepene roşu.

Pasta pe care o obţii cu ajutorul blenderului trebuie să o pui în recipiente pentru făcut gheaţă şi să o dai la congelator pănâ când îngheaţă.

Poţi să iei din când în când câte un cub din aceasta şi să masezi toata faţă cu ajutorul mişcărilor circulare, în scurt timp vei scăpa de porii dilataţi iar aspectul tenului tău va fi vizibil mai hidratat.

Află care este supa ce ţine cancerul la distanţă AICI

Combinaţia de pepene roşu cu miere

Problema ta este un ten uscat şi deshidratat? În acest caz trebuie să amesteci o lingură de suc de pepene roşu cu o lingură de miere naturală de albine şi să amesteci până obţii o pastă.

Aplică masca obţinută pe faţa curăţată în prealabil şi las-o să acţioneze între 15-20 de minute.

Clăteşte-o apoi cu apă călduţă din abundenţă. Poţi folosi această mască ori de câte ori doreşti, chiar de la prima utilizare vei observa schimbările aduse de beneficiile aceste combinaţii perfecte pentru afecţiunea tenului tău.

Masca cu pepene roşu şi avocado

Se spune despre avocado că este fructul femeii, că este indicat să fie consumat aproape zilnic, bogat în acizi graşi de tipul Omega 3, reprezintă o veritabilă porţie de sănătate.

Ei bine, combinaţie de pepene roşu şi avocado, par să facă mai mult decât să aibă grijă de sănătatea ta, acestea te ajută să ştergi ridurile fine de pe faţa ta.

Dacă şi tu ai observat prezenţa acelor mici liniuţe inestetice mai ales în jurul gurii sau a ochilor, tot ce trebuie să faci este să amesteci o linguriţă de suc de pepene cu o linguriţă de avocado pe care trebuie să îţ pasezi bine înainte.

Asigură-te că ai la îndemână un fruct de avocado copt, astfel nu vei întâmpina nici un fel de probleme la mărunţirea acestuia.

Masca obţinută prin amestecul celor două fructe trebuie aplicată pe faţă şi să o laşi să acţioneze maxim 20 de minute.

Clăteşte apoi faţa cu apă călduţă şi urmăreşte cum ridurile fine dispar.

Profită de faptul că acum se găsesc din plin aceste produse pe piaţa, sunt măşti uşor de preparat şi conţin doar ingrediente naturale care nu pot să îţi aducă decât un plus de frumuseţe.