Cum scapi de bărbia dublă în mod natural

1 2 jpg jpeg

În cazul în care bărbia dublă nu este exagerată, este posibil ca acest lucru să se datoreze creşterii în greutate, astfel că este recomandată o alimentaţie echilibrată.

Iată câteva sfaturi de a pierde din greutate, fără prea mari sacrificii:

- Creşteţi consumul de alimente bogate în fibre: fructe, legume, leguminoase, cereale integrale, nuci şi seminţe;

- Reduceţi sau eliminaţi pe cât posibil consumul de prăjeli, zahăr, lactate cremoase, dulciuri sau produse de patiserie;

- Serviţi la fiecare masă o salată mixtă;

- Beţi un pahar de apă cu jumătate de oră înainte de fiecare masă;

- Nu mâncaţi în grabă şi mestecaţi alimentele, încercând să le savuraţi în acelaşi timp. Acest truc vă va ajuta să mâncaţi mai puţin deoarece starea de saţietate va apărea mai repede.

Cum scapi de bărbia dublă în mod natural:

Bărbia dublă poate apărea, de asemenea, ca efect al îmbătrânirii pielii sau al moştenirii genetice. Practic, ţesuturile pielii îşi pierd din fermitate şi elasticitate.

În acest caz se recomandă consumul alimentelor bogate în proteine, deoarece acestea redau fermitatea pielii. Se vor consuma, totodată, proteine vegetale precum leguminoase, fructe uscate, ciuperci şi spirulină.

Temporar, puteţi combina acest regim alimentar cu un supliment natural homeopat sub formă de fosfat de calciu D6, care ajută la echilibrarea muşchilor gâtului şi a musculaturii, în general. Puteţi lua acest supliment timp de două luni, câte trei tablete zilnic.

Îngrijirea pielii

Pielea din jurul gâtului trebuie îngrijită corespunzător, la fel ca în cazul feţei. Ea trebuie exfoliată cu regularitate, pentru a elimina celulele moarte şi a reda fermitatea pielii şi hidratată intens.

Exfolierea se poate face folosind produse naturale precum sare, zahar, bicarbonat de sodiu sau zaţ de cafea. Masaţi faţa şi gâtul prin mişcări circulare timp de un minut, apoi clătiţi.

Nu trebuie să treacă nici măcar o zi fără o hidratare corespunzătoare a pielii - puteţi folosi ulei de cocos, de migdale, de măceşe, de jojoba etc. Mişcările se vor face întotdeauna de jos în sus, împotriva forţei gravitaţionale.