Cum să-ţi faci sprâncenele să crească în mod natural - Încearcă acest truc uşor

1 2 jpg jpeg

De exemplu, dacă alegem să purtăm sprâncenele într-o formă arcuită, putem părea încruntate sau pur şi simplu, nemulţumite în permanenţă. Un alt exemplu şi poate cel mai frecvent tip de sprâncene, sunt cele de formă „rotundă”, ce denotă o privire şi o înfăţişare „afectată” de ceva, sau prea blândă.

Sprâncenele spun totul! Şi depinde de noi cum alegem să ne reflecte starea. Pentru a avea sprâncene „ca la carte”, se recomandă îngrijirea minuţioasă a acestora.

Dacă îţi doreşti să ai sprâncene bogate şi frumoase, trebuie să încerci acest truc de înfrumuseţare care face adevărate minuni pentru ţine. Uleiul de cocos accelerează procesul de creştere a sprâncenelor. Conţine vitamina E şi fier care îţi pot chiar închide culoarea. Pentru cele mai bune rezultate, amestecă o parte ulei de cocos cu o parte de ulei de ricin. Masează uşor cu degetele. Lasă să acţioneze 20-30 de minute, apoi clăteşte cu apă caldă. Repetă procedura zilnic, timp de două-trei săptămâni.

Pe de altă parte, seara, înainte de culcare, le putem da cu puţin ulei de ricin, care nu doar că ajută firele de păr să-şi păstreze puterea şi aspectul, dar, în cazul în care ne dorim să schimbăm forma sprâncenelor, acesta ajută la creşterea firelor de păr din sprâncene, astfel încât să le putem modela aşa cum ne dorim.