Cum s─â scapi rapid de p─ârul gras

1 2 jpg jpeg

Din p─âcate, p─ârul gras are cauze ereditare, datorate unei secre┼úii exagerate de sebum a glandelor sebacee. Tocmai de aceea, ├«┼úi prezent─âm c├óteva trucuri rapide de a sc─âpa de p─ârul gras, f─âr─â s─â fie nevoie s─â folose┼čti ┼čampon! Cum scapi rapid de parul gras folosind f─âin─â de porumb

Dac─â te afli ├«n criz─â de timp ┼či ai r─âmas f─âr─â ┼čampon uscat, po┼úi apela cu ├«ncredere la f─âina de porumb. F─âina are efect absorbant ┼či elimin─â rapid excesul de sebum. Distribuie uniform, la r─âd─âcina firului de p─âr, echivalentul unei linguri de f─âin─â ┼či periaz─â energic p─ârul cu capul ├«n jos.

Cum scapi rapid de parul gras cu pudr─â de talc

Pudra de talc pentru bebelu┼či este echivalentul celui mai eficient ┼čampon uscat, doar c─â este o variant─â mult mai ieftin─â. Presar─â uniform, la r─âd─âcina firului de p─âr, pudr─â de talc ┼či periaz─â energic p─ârul cu capul ├«n jos. P─ârul t─âu va ar─âta ca proasp─ât sp─âlat!

Cum scapi rapid de parul gras folosind lotiune tonic─â

Lo┼úiunile tonice con┼úin alcool, motiv pentru care te pot sc─âpa de aspectul tern ┼či unsuros al p─ârului. Aplic─â cu ajutorul unui pulverizator lo┼úiune tonic─â la r─âd─âcina firului de p─âr sau ├«nmoaie o dischet─â demachiant─â ├«n toner ┼či maseaz─â u┼čor scalpul, apoi las─â p─ârul s─â se zv├ónte.