Cele mai ciudate tratamente de frumuseţe

1 2 jpg jpeg

Iat─â, a┼čadar, c├óteva dintre cele mai ciudate tratamente de frumuse┼úe!

Cele mai ciudate tratamente de frumuseţe - tratament facial cu foc

Un neobi┼čnuit tratament de ├«nfrumuse┼úare Huo Liao, dar popular ├«n Japonia. Prosoapele sunt ├«mbibate cu alcool, sunt a┼čezate pe fa┼ú─â, dar ┼či pe alte p─âr┼úi ale corpului, apoi li se dau foc. Acest tratament ajut─â la reducerea ridurilor, c├ót ┼či a pungilor de sub ochi.

Cele mai ciudate tratamente de frumuseţe - tratament facial cu excremente de pasăre

Americanii au dezv─âluit secretul din spatele chipurilor de por┼úelan ale ghei┼čelor. Centrul Shizuka din New York ofer─â clientelor ce le calc─â pragul un tratament facial cu excremente de privighetoare. Pe l├óng─â un chip alb ca laptele, angaja┼úii sus┼úin c─â aceast─â masc─â revitalizeaz─â are ┼či rol de cur─â┼úare ├«n profunzime a tenului.

Cele mai ciudate tratamente de frumuseţe - lifting facial cu urină

Folosirea urinei ├«n tratamentele de ├«nfrumuse┼úare este, probabil, una dintre cele mai neobi┼čnuite practici. De-a lungul istoriei, mul┼úi au folosit urina ├«n diferite procedee de ├«nfrumuse┼úare sau ├«n scop terapeutic, ├«n timp ce al┼úii o folosesc pentru tratarea acneei. Poate fi consumat─â pe cale oral─â, sau aplicat─â local pe zona cu probleme.

Cele mai ciudate tratamente de frumuseţe - terapia ,,vampir''

Injec┼úia cu trombocite din propriul s├ónge sau liftingul vampir, cum mai este numit, este o practic─â de frumuse┼úe recent adoptat─â de femei ┼či ├«n special de celebrit─â┼úi. Acesta const─â ├«ntr-un lifting facial 100% natural, pentru cei care nu doresc injectare de acid hialuronic sau alte substan┼úe destinate umplerii ridurilor.

Cele mai ciudate tratamente de frumuseţe - terapia cu melci

├Än Tokyo exist─â centre de frumuse┼úe unde se practic─â terapia cu melci. Potrivit speciali┼čtilor, mucusul secretat de melci este un puternic antioxidant care protejeaz─â organismul uman de efectele radicalilor liberi. Mai mult, acest extract este o solu┼úie eficient─â ├«n lupta cu acneea ┼či ajut─â pieale s─â se vindece mult mai repede.

Cele mai ciudate tratamente de frumuse┼úe - b─âi ├«n vin ┼či miere

├Än ora┼čul Hakone din Japonia, clien┼úilor li se ofer─â un tratament pe baz─â de miere ┼či tescovin─â r─âmas─â de la fabricarea vinului. Corpul este ├«nvelit ├«n acest amestec, astfel ├«nc├ót prin transpira┼úie se elimin─â toxinele din corp. Cl─âtirea se face ├«ntr-o piscin─â mare cu vin.

Asiaticii susţin că acest tratament este unul dintre secretele longevităţii.