Berea, secretul s─ân─ât─â┼úii pielii ┼či p─ârului

1 2 jpg jpeg

Bogat─â ├«n fier ┼či vitamina B, at├ót timp c├ót este consumat─â cu modera┼úie reprezint─â un adev─ârat medicament pentru corpul uman.

Este benefic─â pentru a te proteja de apari┼úia bolilor de inim─â, de pietrele la rinichi, sus┼úine buna activitate muscular─â dar ┼či sistemul osos.

Are efect antiîmbătrânire

Cu timpul, procesul de ├«mb─âtr├ónire conduce la apoptoz─â ┼či moarte celular─â, un proces normal care poate fi ├«mpiedicat sau agravat de anumi┼úi factori sau obiceiuri. Radicalii liberi sunt ├«n topul factorilor nocivi pentru organismul uman. Astfel, prin intermediul antioxidan┼úilor con┼úinu┼úi de bere, aceasta ├«┼úi protejeaz─â la nivel celular organismul, oferind un puternic efect antiageing.

Adaug-o în apa de baie

Dac─â vrei s─â experimentezi pe propria ta piele beneficiile aduse de bere, alege s─â o adaugi ├«n apa de baie. Dup─â ce ai cur─â┼úat cada, r─âstoarn─â o bere neagr─â ├«n cad─â ┼či d─â drumul la ap─â. Acest remediu era folosit de femeile din Egipt pentru a se bucura de o piele fin─â ┼či hidratat─â. Astfel c─â au aparut tot felul de ritualuri care au la baz─â berea, de la masajul cu bere p├ón─â la ├«mpachet─ârile cu aceast─â licoare.

Uit─â de picioarele obosite

Stai mult ├«n picioare, pe tocuri sau parcurgi distan┼úe mari zilnic, iar seara resim┼úi oboseala mai ales la nivelul picioarelor? ├Än cazul acesta amestec─â o doz─â de bere cu o can─â de lapte ┼či dou─â linguri de miere. La amestecul ob┼úinut adaug─â 6 c─âni de ap─â ┼či las─â picioarele s─â se relaxeze pentru 15 minute. Vei uita de durerile pricinuite de oboseal─â.

Tot corpul t─âu se poate bucura de beneficiile berei. Cu siguran┼ú─â nu ├«┼úi este str─âin─â felul ├«n care ├«┼úi po┼úi ├«ngriji podoaba capilar─â. Astfel, po┼úi s─â faci un amestec din pu┼úin─â bere ┼či ┼čamponul t─âu. Spal─â-te cu acest amestec ┼či apoi cl─âte┼čte bine. Nu te preocupa de faptul c─â apoi vei sim┼úi miroul de bere ├«n p─ârul t─âu, acesta se va evapora instant.

O alt─â modalitate de a te folosi de calit─â┼úile berei este ca dup─â ce te-ai sp─âlat pe cap s─â te cl─âte┼čti cu ajutorul unei doze de bere.

Nu e rău să întroduci acest obicei în tabieturile tale, dependenţa de acest ritual nu reprezintă nici un pericol asupra sănătăţii tale.

Afl─â de ce este recomandat─â berea femeilor AICI

Masca cu bere ┼či banan─â, util─â ├«mpotriva c─âderii p─ârului

Natura îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru a fi fericit, sănătos atât timp cât nu faci excese.

Beneficiile berii sunt pentru fiecare om ├«n parte, ├«n func┼úie de nevoile sale, astfel c─â dac─â problema ta principal─â este c─âderea p─ârului apeleaz─â cu ├«ncredere la masca f─âcut─â din banan─â ┼či bere.

Pentru ea ai nevoie de 1 g─âlbenu┼č de ou, o lingur─â de miere, o jum─âtate de pahara de bere ┼či o jum─âtate de banan─â. Amestec─â aceste ingrediente p├ón─â ob┼úii o past─â, aplic-o la nivelul scalpului cu ajutorul mi┼čc─ârilor circulare, mas├ónd bl├ónd scalpul. Las─â masc─â s─â ac┼úioneze ├«n jur de 2 ore dup─â care spal─â p─ârul a┼ča cum o faci ├«n mod normal. Acest remediul po┼úi s─â ├«l faci de fiecare dat─â c├ónd vrei s─â te speli pe cap.

Vei observa cum p─ârul t─âu va ├«ncepe s─â creasc─â, ├«┼či va rec─âp─âta str─âlucirea ┼či vitalitatea.

Vitamine ┼či antioxidan┼úi necesari

O can─â de bere ├«┼úi ofer─â un aport nutri┼úional de aproximativ 7% din necesarul zilnic de vitamina B2 ┼či 5% din nevoie de vitamina B3. ├Än plus are un aport crescut de acid folic (vitamina B9) benefic─â pentru a te proteja de bolile neoplazice ┼či Alzheimer.

Datorit─â mineralelor din compozi┼úia ei, berea prin consumul ei moderat ajut─â la protejarea litiazei urinare. Mai mult de at├ót, con┼úine ┼či siliciu care provine din orz, acesta asigur├ónd densitatea osoas─â ├«n parametri optimi pentru a te proteja de apari┼úia maladiilor, de afec┼úiunilor cardiovasculare, de diabetul de tip 2.