Berea, secretul frumuseţii tale

1 2 jpg jpeg

Probabil că nu doar o dată ai folosit berea pentru a pregăti pulpe de pui în bere, dar ceea ce poate nu ştiai până acum este faptul că te poate ajuta să lupţi împotriva căderii părului.

Cel mai sănătos şampon

Renunţă la balsamul pe care îl foloseşti de fiecare dată şi apelează la o doză de bere. În felul acesta, părul tău va fi vizibil mai strălucitor şi cu mai mult volum. Proteinele din compoziţia ei îţi hrănesc firul de păr în profunzime. Unde mai pui şi faptul că are un pH mic, ajutând părul să rămână curat mai mult timp.

Exfoliantul ideal pentru pielea ta

Dacă celebra Cleopatra obişnuia să facă baie în lapte, tu poţi să faci baie în bere. Adaugă câteva doze de bere blondă în cada cu apă şi rezultatul te va uimi. Vei observa că pielea ta va fi mult mai curată şi moale. Acest lucru este posibil din cauza faptului că drojdia conţinută are efect hidratant. Nu uita să faci, totuşi, un duş prelungit după baia de bere, pentru a evita senzaţia lipicioasă de după!

Un somnifer natural

Ai observat adesea că după o ieşire la bere cu prietenii dormi ca un prunc? Trebuie să ştii că nu este obligatoriu s-o bei ca să dormi mai bine. Este suficient să speli aşternuturile cu bere ca să obţii acelaşi efect.

Extraponturi

Curăţă bijuteriile din aur

Datorită faptului că este uşor acidă, berea redă strălucirea bijuteriilor, făcându-le să arate ca noi. Acelaşi efect îl vei obţine şi cu oalele din bucătărie.

Face petele să dispară ca prin magie

Ai scăpat ceaşca de cafea pe covor sau ţi-ai pătat o bluză cu vin roşu? Nu te panica! Înmoaie zona pătată în bere, iar petele vor dispărea foarte uşor.