Alimente care accentuează bronzul

2 jpg jpeg

În plus, pigmentarea pielii prin consumul de alimente ce conţin niveluri ridicate de betacaroten este confirmată de ştiinţă.

Tot ce trebuie să faci este să consumi în mod regulat următoarele alimente şi pielea ta va căpăta în timp un bronz natural şi sănătos!

Alimente care accentuează bronzul: morcovii

Cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte bronzul se obţin consumând în mod regulat morcovi cruzi, care au un nivel ridicat de betacaroten.

Alimente care accentuează bronzul: dovleacul

Dovleacul este bogat în betacaroten şi îţi va pigmenta pielea într-o nuanţă plăcută de bronz.

Alimente care accentuează bronzul: salata roşie

Frunzele de salată conţin o cantitate însemnată de betacaroten şi nutrienţi esenţiali pentru sănătatea pielii. Avantajul acestui aliment este că poate fi consumat oricând, ca atare, în salate, sau chiar în sandviciuri.

Alimente care accentuează bronzul: Sfeclă roşie

Acest super-aliment este bogat în vitamina A, care stimulează corpul să producă melanină, un pigment care colorează pielea într-o nuanţă mai închisă.

Alimente care accentuează bronzul: caise

La fel ca sfecla roşie, caisele conţin vitamina A şi stimulează organismul să producă melanină. De altfel, melanină este folosită deseori în autobronzante sau în produsele cosmetice de accentuare a bronzului pielii.

Alimente care accentuează bronzul: mango

Fructul este extrem de bogat în betacaroten şi vitamina E. Vitamina E stimulează organismul să producă melanină şi îmbunătăţeşte aspectul pielii prin diminuarea ridurilor fine.