Aceste două alimente banale elimină cearcănele!

1 2 jpg jpeg

Dacă simţi că imunitatea ta este şubredă, pielea este vizibil uscată şi îmbătrânită şi şi-a pierdut strălucirea, atunci acest remediu îţi este de folos.

Tot ce trebuie să faci este un amestec dintr-o linguriţă de ulei de măsline şi o lingură de zeamă de lămâie pe care să le consumi dimineaţa pe stomacul gol.

În cazul în care ai probleme cu tranzitul sau cu constipaţia atunci acest remediu îţi va rezolva şi această problemă.

Beneficiile uleiului de măsline

Uleiul de masline este un suc natural care pastrează gustul, aroma cât şi vitaminele cu proprietăţile curative ale maslinelor. Mai mult, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat.

Este foarte bine tolerat de catre stomac, prevenind apariţia ulcerului gastroduodenal, a gastritei, stimulează secreţia bilei şi a hormonilor pancreatici într-un mod natural. Folosirea constantă a acestui ulei scade incidenţa apariţiei caliculilor biliari.

Conţine 4 antioxidanţi care contribuie la neutralizarea acţiunii radicalilor liberi care pot determina îmbătrânirea pielii şi apariţia cancerului de piele.

Te ajută să îţi menţii greutatea corporală

Acizii graşi din componenţa uleiului de măsline reduc pofta de mancare şi stimulează organismul să ardă caloriile într-un ritm mai rapid. Este perfect să îl adaugi în salate sau în orice fel de mâncare, în orice perioadă a anului.

Are grijă de părul şi pielea ta

Un excelent exfoliant şi hidratant pentru mâinile tale. Pentru a beneficia de proprietăţile sale magnifice aplică pe piele un strat generos de ulei de masline, dupa care poţi să freci cu sare grunjoasă sau zahăr şi la final să clăteşti cu apă călduţă. Mâinile tale vor fi astfel extrem de fine şi hidratate.

Poţi să te bucuri de calităţile sale chiar şi atunci când vrei să stai să te relaxezi în cadă. Adaugă câteva linguri cu ulei de măsline în apă şi vei vedea beneficiile acestui mic truc pe pielea ta.

Vezi AICI VIDEO motive pentru care să apelezi la uleiul de măsline!

Proprietăţile antiinflamatorii ale uleiul de masline inhibă procesul de îmbătrânire al celulelor, de la interior spre exterior. Este cea mai bună cremă anti-ageing de la tine din bucătărie.

Pentru hidratarea scalpului şi întărirea firului de păr aplică la rădăcină puţin ulei călduţ, masează uşor şi apoi piaptănă-l. Lasă-l să acţioneze cât timp ai tu la dispoziţie şi apoi spală-l.